Majka CR7 otkriva: Moj unuk Kristijaninjo bolji je od svog oca i igraće za Sporting

25.09.2021

08:10

0

Dolores Aveiro ispričala kako se nosila sa nepoštovanjem okoline na rodnoj Madeiri

Majka CR7 otkriva: Moj unuk Kristijaninjo bolji je od svog oca i igraće za Sporting
Copyright Profimedia

Majka Kristijana Ronalda Marija Dolores Aveiro izašla je po prvi put pred portugalske medije otkako je prošle godine preživela moždani udar. Ona je u podkastu poznatog portugalskog komičara Giljerma Žeirnjasa ispričala mnoge nepoznate detalje iz života možda najvećeg fudbalera današnjice i kroz šta je sve prolazila otkako se CR7 iz Sportinga preselio u Mančester junajted.

Prvo je rekla o svom zdravstvenom stanju:

 - Ne razvijam mnogo ruku, dok govorim puno mucam. Primećujem da mi se jezik zaglavi. Izgubila sam čula mirisa i ukusa, ali malo po malo, pa ću se oporaviti ako bog da - rekla je Dolores.

Ona se prisetila prvih meseci Ronaldovog boravka u Junajtedu i šta je sve doživljavala od okoline na rodnoj Madeiri.

 - Sećam se kada sam prvi put došla na Madeiru da posetim svoju decu. U jednom baru gde sam doručkovala pričala su trojica muškaraca. Jedan je govorio o mom sinu u stilu "Ronaldo zarađuje toliko na sat da može da nahrani majčinu kravu i koze svojih sestara". Nisam mogla da izdržim, to mi je pomerilo svaki nerv. Prišla sam i udarila ga po ruci. "Znaš li kravu njegove majke", viknula sam na njega. On me je pogledao iznenađeno i pitao kao "nemoj mi reći da si njegov navijač". "Ne da sam navijač, nego umirem za njega". Razgovor tu nije mogao da prestane. Malo se zbunio. Da nije ... udarila bih ga, naučila bih da ne sudi o drugima o kojima ništa ne zna. Vlasnik objekta na kraju me predstavio muškarcima. Sećam se da je taj na kraju rekao "kad bi mogla da se otvori zemlja da propadnem u nju".

Tanjug/AP Photo/Ian Walton
 

Dolores ne krije da je i dalje veliki navijač Sportinga. Volela bi kada bi njeno najstarije unuče Kristijano Junior zaigrao u zeleno-belom dresu "lavova".

 - Rekla sam sinu da je moja želja da dok ne umrem da ga vidim još jednom kako igra za Sporting. Videćemo ... Ako on to ne uradi, tu je onda Kristijaninjo. On u njegovim godinama igra bolje od Ronalda. U to vreme moj sin nije imao trenera, a danas je on učitelj njegovom sinu. On kaže "tata ja bih voleo da zaigram za Sporting". Moj san je da ih vidim zajedno, bilo bi spektakularno.

Majka se podsetila kako su mediji selili njenog sina u Mančester siti.

  - Na tv se pričalo o Mančester Sitiju, ali on mi je rekao "mama, ne slušaj to šta pričaju, jer ja idem u Mančester". Rekla sam mu da mi se mnogo sviđa ideja i on je ... Videti pun stadion, sa 75 hiljada ljudi, pevaju njegovo ime, bila je to poplava emocija - priznaje ona.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. P.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike