“Pukla bomba” u Španiji, Kristijano prvo ponuđen Atletiko Madridu! Potez velikog kluba ili kukavičluk, procenite sami!

21.09.2021

15:10 >> 17:44

0

Autor: Adam Štulić

Jedan razlog je bio presudan da čelnici jorgandžija kažu NE

“Pukla bomba” u Španiji, Kristijano prvo ponuđen Atletiko Madridu! Potez velikog kluba ili kukavičluk, procenite sami!
Copyright Kristijano Ronaldo/Tanjug/ Photo/Rui Vieira)

Jedan od spektakularnijih prelaznih rokova je iza nas. Da se ništa drugo nije dogodilo, a jeste, samo transferi dvojice najboljih svetskih fudbalera današnjice bili bi dovoljni da nedavno završena letnja fudbalska pijaca dobije prefiks jedne od najzanimljivijih u istoriji.

Podsetimo, Leo Mesi je, u pomalo šokantnom razvoju stvari, dres Barselone zamenio opremom PSŽ, dok je Kristijano Ronaldo povratkom na „Old Traford“ izazvao pravi zemljotres u Mančesteru. Ali, lako je moglo da dođe do malo drugačijeg raspleta situacije.

Španski mediji izašli su u utorak sa bombastičnom informacijom: Kristijano Ronaldo je prvo ponuđen madridskom Atletiku!

„Karusel Deportivo“ i „Sport“ objavili su da su „Madriđani u poslednjim nedeljama prelaznog roka bili u prilici da naprave senzacionalan transfer, jer je Žorž Mendeš, koji veoma blisko sarađuje sa „jorgandžijama“, pokušao da realizuje posao koji bi, bez dileme, danima „drmao temelje“ Madrida.

Navodno, čelnici španskog prvaka dobili su signal da bi, ukoliko žele Ronalda, pregovore morali da počnu do 15. avgusta, ali je u tom trenutku bilo previše prepreka da bi se ušlo u ozbiljniju priču.

Pre svega, Juventus je još polagao nade da bi prvu zvezdu tima mogao da zadrži još jednu sezonu, a uporedu s tim, ni finansijska situacija na „Metropolitanu“ nije bila toliko stabilna kako bi bez previše potresa istrpela ugovor portugalskog superstara.

Ipak, jedna od presudnih stvari da do ozbiljnije priče ne dođe bio je strah uprave Madriđana od reakcije navijača, s obzirom da je Kristijano dugo bio prva violina najvećeg i gradskog rivala Reala, a sve je definitivno bilo gotovo kada je Konte prelomio da želi Grizmana.

Pročitajte još

Da li su pogrešili ili ne? Povratak Grizmana iz Barselone nije naljutio navijače Atletika ništa manje nego što bi to učinio eventualni dolazak Ronalda. Francuz, koji je od momenta kada je odlučio da ode u Barselonu smatran izdajnikom, izviždan je prilikom prvog izlaska na “Metropolitano”, dok bi se na eventualni transfer Ronalda, možda, gledalo i kroz određene simpatije, kao udarac velikom rivalu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike