Miletić emotivno o povratku u Partizan: Srce mi je puno što sam se vratio u klub

24.09.2021

11:58

0

Defanzivac ponovo obukao crno-beli dres

Miletić emotivno o povratku u Partizan: Srce mi je puno što sam se vratio u klub
Copyright MN Press

Povratnik u Partizan Nemanja Miletić nije krio zadovoljstvo što je ponovo obukao dres svog voljenog kluba.

- Poznato je koliko sam bio srećan kada sam se vratio u Partizan, ali fudbal je takav, te sam odmah na početku zadobio malu povredu butnog mišića zbog koje nisam mogao da uđem u željenu formu. Tri meseca nisam igrao, pa se sve moralo nadoknaditi. Ali, hvala Bogu, evo me ponovo ovde, na svom povratničkom debiju - istakao je Miletić za klupski sajt.

Zanimljivo da je večiti derbi gledao sa atletske staze, napominjući da je dosta emotivno pratio taj duel.

- Daleko je teže kada gledaš nego kada igraš, jer kada igraš, nešto možeš i da promeniš i uradiš, a ovako ništa. Bili smo bolji, trebalo je da dobijemo derbi, ali nažalost, primili smo gol pred kraj utakmice i umesto slavlja, otišli smo tužni kući. Za nas je to bio udarac, ali glava se diže i borimo se i dalje. Imamo sjajan tim i svaka sledeća nam je najvažnija.

Partizan neće imati previše odmora, jer ih u nedelju očekuje novi okršaj u okviru Suprelige, a narednog četvrtka dočekuju Floru iz Talina u drugom kolu Lige konferencija.

- Jak raspored, a mi moramo na svakoj da idemo na pobedu ili, kao što šef kaže: 'Ova mi je život'. Svaka je u Partizanu život, posebno sad. U rosteru ima igrača, naravno nedostaje nam i Pantić, ali se borimo i ne odustajemo - zaključio je Miletić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike