Za Rikarda nema odmora! Najbolji strelac Partizana precizan, Obradović duplirao prednost - 0:2 (KRAJ)

23.09.2021

17:22 >> 18:19

0

Crno-beli u Lučanima vode ubedljivo

Za Rikarda nema odmora! Najbolji strelac Partizana precizan, Obradović duplirao prednost - 0:2 (KRAJ)
Copyright Partizan/FK Partizan

Fudbaleri Partizana  pokušaće da započnu novu pobedničku seriju gostovanjem Mladosti u Lučanima, nakon što se prethodnih sedam trijumga završilo remijem u 165. večitom derbiju.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević odlučio je da utakmicu započne bez kapitena Lazara Markovića, ali sa prvim golgeterom Rikardom Gomešom u startnoj postavi što samo pokazuje njegov stav o novom rivalu i terenu, gde na poslednje tri utakmice nije ostvarena pobeda.

Takođe, bekovi su promenjeni. Na “odmoru” su Aleksandar Miljković i Slobodan Urošević, dok će njihova mesta pripasti Marku Živkoviću i Ivanu Obradoviću.

Crno-beli posle osam odigranih mečeva drže čelo tabele sa dva boda više od Crvene zvezde, koja će zbog bolesti igrača svoju utakmicu protiv Voždovca odigrati u nekom drugom terminu.

kraj

91. minut – Veličković šutirao preko gola! Smiljanić umesto Rikarda.

82. minut – Gol Jovića poništen jer je prethodno u ofsajdu bio Rikardo. Čeka se potvrda VAR. Tačno, dobra odluka sudija!

78. minut – Mladost ima više prostora za igru, napadi su sve konkretniji. Mićević je okušao udarac, a Stevanović je još jednom sjajnom intervencijom spasio čist gol.

73. minut – Ritam je pao! Domaći igrač Radivojević traži pomoć lekara posle jednog duela sa Ostojićem. Hrkač je napustio igru, ušao je Katanić za Mladost.

69. minut – Natho izlazi iz igre pošto je u poslednjem dodiru sa loptom očešao stativu. Izlazi i Menig, ulaze Lutovac i Holender.

65. minut – Prvi ozbiljan test za Stevanovića. Kakav udarac Bahe i kakva odbrana golmana Partizana. Izvadio je loptu iz 90 stepeni. Korner ništa nije doneo uzbudljivo kao šut kamerunca.

64. minut – Žuti karton za Kamerunca Bahu zbog faula nad Jovićem.

59. minut – Mnogo je povuka bilo na igru Miloša Jojića u ovoj sezoni, ali večeras u Lučanima igra skoro bez greške. Drži tempo, proigrava saigrače, u odbrani stiže sve da pokrije… Odlična njegova partija!

58. minut – Danoski u prvoj gužvi pred golom Partizana gađa u Stevanovića.

57. minut – Menig u prodoru sam, promašuje levicom gol.

53. minut – Ponovo sjajna kontra Partizana. Povukao je Jović koji je odmah po krilu proigrao Rikarda. Bez mnogo čekanja centarfor je samo potražio Meniga u srcu kaznenog, ali je pronašao Natha. Izraelac nije želeo iz prve da šutira sa visine penala, već je lažnjakom probao da se oslobodi jednog čuvara. U drugom dodiru je šutirao, ali je bio izblokiran.

51. minut – Kostić presekao dodavanje Natha i čist gol.

50. minut – Mladost je uspela da se odbrani

49. minut – Miletić posle prekida Jojića iznudio korner.

46. minut – Dvojica Nemanja u Partizanu ulaze u igru! Jović umesto Terzića, dok je Miletić na mestu Vujačića. Ostojić i Miletić na štoperskim pozicijama kao nekada…

poluvreme

44. minut – Sigurna igra ekipe Aleksandra Stanojevića. Totalna dominacija!

38. minut – Obradović! Posle asistencije za Rikarda, levi bek se upisao u strelce. Odbitak posle Vujačićevog udarca je sproveo u mrežu. Domaći su se žalili da se tokom guranja pre kornera Jojića dogodio faul nad Lekovićem, ali sudija nije dobio nikakav signal iz VAR sobe, pa Partizan vodi sa 0:2!

Natho/FK Partizan

37. minut – Kontra Partizana koju je udarcem završio Rikardo završena kornerom.  Gooool!

32. minut – Posle duela sa Terzićem, Leković nije mogao više da trpi ignorisanje saigrača. Od klupe je zatražio reakciju i da se drugi podsete šta su im zadaci, jer on sam nije sposoban da zaustavi crno-bele.

Ivan Obradović/FK Partizan

29. minut – Lučanci ne pronalaze rešenje za igru Partizana po njihovom levom boku. Živković je razvio dobru saradnju sa Jojićem i Nathom, a ubacuje se i Menig, pa Leković nema pravu pomoć saigrača da bi se nekako odbranio od ovih napada u njegovoj zoni odgovornosti.

26. minut – Odlična akcija igrača Partizana. Menig je asistenciju Jojića poželeo da nastavi proigravanjem saigrača na drugoj stativi, ali tamo nije bilo Rikarda, niti nekog drugog igrača u belom dresu.

24. minut – Menig pokušao sam da završi napad, ali je njegov šut sa leve strane iskosa bio neprecizan.

21. minut – Opet Rikardo zamalo glavom da savlada Kostića. Natho je prošao Lekovića po desnom boku, odlično je pronašao Rikarda na drugoj stativi, ali golman Mladosti sprečio je najgore po njegov tim.

17. minut – Sudar Terzića i bivšeg levog beka Partizana i Rada Lekovića. Dalje nastavljaju meč sa čalmama na glavama.

7. minut – Prilika za Terzića posle voleja otišla u nepovrat. Partizan bio veoma blizu da da već u ranoj fazi reši pitanje pobednika na ovoj utakmici.

5. minut – Ko bi drugi otvorio protivnika Partizana, nego najbolji strelac Superlige. Učinio je to glavom posle centaršuta koji je došao sa levog rkila!

3. minut – Gooool! Rikardo!

1. minut – Počelo je!

UŽIVO BLOG

Bibars Natho, MN Press

MLADOST: Kostić, Milošević, Hrkač, Mićević, Cvetković – Leković, Baha – Jovanović, Selenić, Perović – Obradović. Trener: Ivan Stefanović.

PARTIZAN: Popović – Živković Ostojić, Vujačić, Obradović – Zdjelar, Jojić – Terzić, Natho, Menig – Rikardo. Trener: Aleksandar Stanojević.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike