Partizan pregrmeo potencijalnu „minu“, Stanojević nikad kraći

23.09.2021

18:06 >> 18:30

0

Autor: Adam Štulić

Trener crno-belih nije bio previše raspoložen za priču

Partizan pregrmeo potencijalnu „minu“, Stanojević nikad kraći
Copyright Aleksandar Stanojević. MN Press

Fudbaleri Partizana vratili su se na pobednički kolosek. Posle remija u nedeljnom derbiju sa Crvenom zvezdom (1:1), crno-beli su uspešno pregrmeli potencijalnu „minu“ u Lučanima i pobegli večitom rivalu, koji ima utakmicu manje, na pet bodova prednosti.

Posle slavlja protiv Mladosti (2:0), trener „valjka“ Aleksandar Stanojević, međutim, nije bio previše raspoložen za priču.

Izuzetno važna pobeda. Dobro smo ušli u utakmicu, igrali odlično prvih sat vremena, 70 minuta, kasnije smo pali. Mladost je imala određenih prilika, ali možemo biti zadovoljni – bilo je sve što je trener Partizana rekao odmah posle meča za TV „Arena sport“.

Znatno rečitiji bio je strateg domaćina Ivan Stefanović.

Pročitajte još

Poremetio nas je rani gol, pa smo morali da menjamo sve što smo se dogovarali. Drugi gol posle prekida, malo smo bojažljivo ušli u utakmicu. Na poluvremenu smo se dogovorili da pokušamo da preokrenemo rezultat, da uđemo slobodnije u igru, što smo i učinili. Imali smo nekoliko stvarno dobrih šansi, da smo jednu iskoristili mislim da smo mogli do izjednačenja. Čestitam igračima na borbi, teško je igrati protiv Partizana, ipak su prvi na tabeli. Čestitam im na pobedi, okrećemo se novim izazovima – kazao je Stefanović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike