Partizan i mene spaja sudbina, srećniji sam nego prvi put: Nemanja Miletić ponovo među crno-belima

01.09.2021

16:12 >> 16:13

0

Nedostajala mu ekipa iz Humske

Partizan i mene spaja sudbina, srećniji sam nego prvi put: Nemanja Miletić ponovo među crno-belima
Copyright Nemanja Miletić/Partizan.rs

Konkurenciju na poziciji štopera, ali i bočnog defanzivca u Partizanu pojačao je povratnik Nemanja Miletić.

Nakon godinu dana u Al Readu iz Saudijske Arabije, gde je bio standardni prvotimac, ali je zbog promene filozofije funkcionisanja kluba dogovoreno da se ugovor raskine.

– Bio sam standardan, igrao sam i Kup i sve je zaista išlo dobro. Pre dva meseca je trebalo da produžim ugovor, međutim, tamo nikada ne znate kada nešto može da se promeni, budući da glavnu reč ima predsednik kluba, a na trener. Sada menjaju odnos prema strancima, ne samo prema meni, već i drugima, i bez obzira na to što me je hteo trener, ponudili su mi sporazumni raskid uz isplatu do kraja ugovora i dobijanje statusa slobodnog igrača – kaže Miletić za klupski sajt, pa objašnjava kako je došlo do obnavaljanja saradnje sa crno-belima:

– Sve se desilo slučajno, ali, izgleda, sudbinski. Partizan se pojavio dok sam čekao druge ponude, a imao sam Kipar, Tursku, Rusiju, Mađarsku… Iskreno, nisam baš nešto bio njima oduševljen, iako su bili u pitanju dobri klubovi. Čuo sam se potom sa šefom Stanojevićem i tako je sve krenulo.

pročitajte još:

Nemanja Milezić u jednoj rečenici objašnjava kako se oseća nakon potpisivanja ugovora sa Partizanom.

– Presrećan sam, čak mislim i srećniji nego prvi put!

Uz crno-bele je kaže bio non-stop i redovno pratio sve utakmice svog bivšeg i sadašnjeg kluba.

– Da! Svaku utakmicu! Sada sam bio i na poslednjoj, protiv Santa Klare! Bilo je veličanstveno! Ta energija, timski duh, navijanje… To je ono što krasi Partizan – poručio je iskusni defanzivac pa otkrio šra mu je nedostajalo dok nije bio u Humskoj:

– Sve! Bukvalno sve! Od sportskog centra, drugova u klubu, restorana, stadiona, navijača! Niko ko je spolja ne može ni da zamisli kako izgleda biti igrač Partizana i koja je energija u tom sportskom centru!

pročitajte još:

Za kraj je Miletić izneo i svoja očekivanja, kao i stanje koje zatiče u klubu.

– Partizan je danas sjajan, spreman za velika dela! Ništa ne može i nije moglo preko noći i mislim da to navijači sada i vide. Sve je proces! Šef, koliko vidim, a i čujem, iz svakog zna da izvuče maksimum i pokaže njegovu najbolju stranu na terenu! Samo da tako nastavimo!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike