Sloboda neće angažovati ni Dognalda, ni Ketinja: Neko je otvorio avliju i poterao "Brazilce" na tuzlanski Tušanj (VIDEO)

24.09.2021

11:23

0

Prekid na utakmici BiH Premijer lige, ali nije izazvan od huligana

Sloboda neće angažovati ni Dognalda, ni Ketinja: Neko je otvorio avliju i poterao "Brazilce" na tuzlanski Tušanj (VIDEO)
Copyright Printscreen/YouTube

Huligani su odmarali na Tušnju, ali je nered pravio Dognaldo!

Tako su u Slobodi iz Tuzle nazvali nečijeg četvoronožnog kućnog ljubimca koji je nekim čudom završio na terenu u 2. minutu utakmice protiv Posušja i zbog njega je utakmica stala. Naime, Dognaldo, kako su ga u Slobodi krstili, odmah se zatrčao na loptu, pa su zbog toga prekinuli utakmicu sve dok ga nisu odstranili sa terena.

 

 

Kasnije je na teren istrčao i Ketinjo! Malo mače je, takođe, imalo svoju tačku na Tušnju, ali je izbacivanje lakše prošlo od eliminacije terijera Dognalda.

 - Imali smo mnogo zahteva za komentarisanje. Zvanično možemo potvrditi da bez obzira na impresivne sposobnosti kod driblanja, Dognaldu neće biti ponuđen ugovor zbog pravnih pitanja i nerazumnih zahteva njegovih predstavnika. Želimo mu sve najbolje - poručili su iz Slobode preko Tvitera.

Ista sudbina je zadesila i Ketinja.

 

 

Srbija, BiH i Crna Gora u istoj grupi Lige nacija! Nije nemoguće: Kuglice bi mogle da sastave JugoslavijuDžeko vodio BiH do senzacije u Francuskoj: Domaćin do boda tek uz pomoć VAR tehnologijeHaos u Mostaru! Huligani prekinuli derbi, posle napravili zasedu sudiji, prebili ga i zapalili mu auto!Huliganske tuče po celom gradu, policija intervenisala u Južnom bulevaru, loša uvertira za derbi (FOTO/VIDEO)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike