Sumu čeka žestoka kazna! Iliev razočaran ponašanjem veziste: Sve što je izneo je velika laž!

22.09.2021 | 21:12 >> 21:28

Autor: Adam Štulić

Sportski direktor Partizana ljut na Gvinejca

Copyright Sejduba Suma i Ivica Iliev foto: MN Press

Iznenadio je sve na crno-beloj strani Topčiderskog brda Sejduba Suma, kada je u sredu uveče na „Instagram“ profilu „otvorio dušu“ o svom trenutnom statusu u Partizanu.

Optužio je iskusni vezista trenera Aleksandra Stanojevića da je u javnost izneo niz neistina vezanih za njega, što je, potpuno razumljivo, veoma naljutilo rukovodstvo kluba iz Humske.

Pre svih prvog čoveka sportskog sektora Ivicu Ilieva, koji je istakao Sumin ispad neće proći nekažnjeno.

Kao sportski direktor iskreno sam razočaran Suminim ponašanjem. Kao neko ko ga je uvek i srčano branio, imam pravo da ga prvi i kritikujem. Sve što je izneo je velika laž, jer sve što je radio, radio je na svoju ruku, kršeći klupsku disciplinu i protokol, za šta postoji i medicinska dokumentacija. Što se tiče pasoša, nismo ga mi izgubili, već on – poručio je Iliev.

Pričao je Suma tokom svog višeminutnog monologa i o maloj minutaži koju ima ove sezone.

Pročitajte još

O tome ko će da igra ili ne, odlučuje jedino i isključivo trener. Niko nema pravo to da komentariše, niti on niti bilo koji drugi igrač. Trener Stanojević ima apsolutno moje i poverenje svih u klubu. Dokle god sam ja sportski direktor, ovakve stvari se neće tolerisati i biće oštro sankcionisane. Nećemo dozvoliti da ovo poremeti fantastičnu atmosferu i rezultate koje klub pravi – istakao je Ivica Iliev.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam