Ovo je skandal! Stanojević grmi na Zvezdu zbog odlaganja, neću više da radim u Srbiji

22.09.2021

14:18 >> 15:17

0

Autor: Milan Nastić

Trener Partizana ističe da i u njegovom timu ima povređenih i bolesnih, ali da ne traže alibi

Ovo je skandal! Stanojević grmi na Zvezdu zbog odlaganja, neću više da radim u Srbiji
Copyright Mn Press

Trener Partizana Aleksandar Stanojević veći deo konferencije koja je bila posvećena sutrašnjem meču protiv Mladosti posvetio je Crvenoj zvezdi.

Prvi strateg crno-beli smatra da je skandalozno to što je njihov veliki rival odlučio da odloži meč sa Voždovcem zbog stomačnog virusa.

Pročitajte još

– Naravno, utakmice posle derbija su vrlo teške, svi to znamo. Imamo dosta povređenih i umornih igrača, ali ne tražimo nikakav alibi. Iskreno da vam kažem, razočaran sam ovim dešavanjima. Skandal je da se ovako odlažu utakmice. Ja ne znam kako se neko ne oglasi povodom toga. Ja mislim da je to neregularno i ne dovodi nas sve u ravnopravan položaj. Mislim da ove tri ekipe koje žele da odlažu utakmice zbog virusa dovode u pitanje regularnost takmičenja – ljuti je bio Stanojević na početku konferencije!

Trener Partizana je istakao da i on u svom timu ima bolesnih i povređenih, ali da ne traži nikakav alibi.

Nismo svi ovde zbog Zvezde! Valjda imamo mi neko pravo, da radimo neki posao, da se pitamo i mi nešto. I mi smo umorni, i mi treba da igramo u Lučanima gde dugo nismo pobedili i posle toga da igramo protiv Spartaka, pa Evropa, pa Kruševac. To je izuzetno teško. Imate situaciju gde protivnik – isključivo mislim na Zvezdu, odlaže svoju utakmicu zbog dva ili tri bolesna igrača. Imaju roster, svi mi imamo roster od 30 igrača.

Na kraju je rekao da više nema razloga da radi ovde, jer nema smisla biti deo ovog cirkusa.

– Stvarno je bezobrazluk više. Ne znam ni zašto se bavim više ovim poslom, neću ni da radim više ovde. Posle se čudite zašto trener hoće da ode i neće da radi? A znate da će za dva dana biti spremni i u trenažnom procesu. To na svetu nema. Ko odlaže utakmice zbog proliva trojice igrača, da izvinite? O čemu pričamo? Videli ste poslednja dva derbija, na terenu kakvi smo. Egal. Tu smo. Prvenstvno regularno, sve je super, reprezentacija super, igramo Evropu, šta nas dirate sada? Tu s nekim dijarejama i bolestima, pravite sprdnju od lige. I hoćete navijači Partizana da budu pozitivni, ne mogu da budu pozitivni, ja neću prvi da budem pozitivan. Pustite nas da se borimo sportski, kao i do sad što je bilo. Ili nam kažite da onda igramo Evropu, a vi idite ovde na 10 bodova, igrajte svoju ligu i pravite vaše interesne stvari – zaključio je Stanojević.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike