Pogodili smo sve bombe, ja svoja obećanja ispunjavam: Iliev blista zbog novog igrača!

02.09.2021

11:33

0

Morao je da održi bukvicu lažnim navijačima

Pogodili smo sve bombe, ja svoja obećanja ispunjavam: Iliev blista zbog novog igrača!
Copyright Printscreen/YouTube

Partizan je doveo novo pojačanje, iz Tventea je stigao Kvinsi Menig. Sportski direktor crno-belih po svemu osim po nazivu funkcije, Ivica Iliev blistao je na promociji. On nije izdržao da ne očita “bukvicu” “lažnim navijačima” i “manjini kojoj sve smeta.

– Partizan je veliki, ogroman klub. Mi imamo obavezu da u skladu sa renomeom kluba pokušamo i učinimo sve što je u našoj moći da uradimo najbolje moguće da to opravdamo. I pravimo Partizan iz dana u dan većim, ozbiljnijim, kvalitetnijim – počeo je Iliev.

– Mala, ali vrlo glasna grupa ljudi kojoj ništa ne valja, koja stalno traži dlaku u jajetu… Kad prođemo najteže moguće kvalifikacije koje jedan srpski klub u istoriji imao, kad počnemo sezonu snova sa šest pobeda u šest kola, sa gol-razlikom 22:1 – opet nešto ne valja. Mi, tačnije ja sam obećao da ćemo dovesti velike igrače u ovom prelaznom roku. A svi su pitali gde su obećanja, šta je sa njima? Evo na kraju tih obećanja.

Nije se tu zaustavio.

– Mi radimo onako kako se prelazni rok radi: odvažno, hrabro, sa mnogo vere i samopouzdanja. Ne padamo pritisak lažnih navijača i pojedinih medija koji unose nemir. Mi smo ono što jeste Partizan i zato smo ove kvalifikacije i početak sezone u prvenstvu i početak sezone uradili onako kako se radi: dostojanstveno, staloženo. U trenucima kada je odmah na početku trebalo, doveli smo igrače i odmah napravili idealan tim. I sada na kraju kada smo ušli u grupnu fazu Lige konferencija i kada smo shvatili gde još treba da se doda. Imam čast da vam predstavim naše poslednje pojačanje. Na kraju, onog ko nam je bio prioritet poslednja dva meseca. Mi smo sve vreme, koliko god da je izgledalo nemoguće, radili ispod radara, pokazali smo snagu i odvažnost i želju da u Partizan dovodimo samo najbolje.

Iliev je svojevremeno navijačima obećavao “bombe”, a u ovom prelaznom roku “baba roge”, ali on stoji iza svojih reči.

– Ja od kada sam došao pre šest godina i počeo da obećavam bombe – sve smo ih pogodili. Ja svoja obećanja ispunjavam. Svima koji niste verovali, evo vam dokaz da ste ponovo požurili. Nemojte pre vremena. Ne mogu da verujem da je neko pomislio da na kraju nećemo imati neko ekstra iznenađenje za naše navijače. Za onu većinu, veliku većinu, realne ljude koji su na ulicama, koji su svesni i koji podržavaju ono šta radimo da Partizan bude sve veći i veći.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike