Stanojević kritikuje Sumu: Ne poštuje Partizan, na svoju ruku je otišao u Gvineju (VIDEO)

10.09.2021

15:57

0

Trener crno-belih najavljuje nastavak sezone

Stanojević kritikuje Sumu: Ne poštuje Partizan, na svoju ruku je otišao u Gvineju (VIDEO)
Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana u subotu (16.00) uz direktan prenos na Arenasport TV igraju duel 8. kola Superlige Srbije sa Radničkim u Kragujevcu.

Trener crno-belih Aleksandar Stanojević sasvim logično očekuje nastavak pobednikčog liga u donaćem šampionatu.

– Jedino nas pobede drže u trci za titulu. Uz poštovanje protivnika u meč ulazimo kao favoriti i sve osim pobede bi bio neuspeh – poručio je Stanojević na konferenciji za medije, pa se pored ostalog dotakao i “slučaja Suma”.

Ofanzivac Partizana jedva se izvukao iz domovine, u kojoj se dogodio državni udar, a sve nakon što je otišao da bude deo reprezentacije Gvineje. Sve to i pored preporuke kluba da ne putuje zbog povrede.

MN Press

– Suma se povredio na meču sa Santa Klarom i sam je tražio izmenu. Naš lekarski tim je utvrdio povredu i poslao je dokumentaciju Fudbalskom savezu Gvineje. Suma nije trebalo da putuje ali je to učinio na svoj ruku i samo pogoršao povredu. Neki protokoli, pa i sam klub moraju da se poštuju. Suma to nije učinio.

To je u ovom trenutku jedini razlog za nezadovoljstvo trenera Partizana, koji je podsetio i na dva nova igrača koja su mu na raspolaganju.

pročitajte još:

– Klub je ispoštovao ono što sam tražio. Dolaskom Miletića dobijamo na čvrstini u odbrani, dok nam Menig daje širinu u napadu. Zadovoljan sam pojačanjima – zakljčio je trener lidera na tabeli Superlige Srbije.

Partizan se nalazi na prvom mestu domaćeg šampionata sa dva bude više i utakmicom manje od drugoplasirane ekipe TSC. Isti broj poena kao i klub iz Bačke Topole ima Crvena zvezda na nominalno trećem mestu, iako su crveno-beli odigrali meč manje od TSC.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike