Nismo ih "ubili", a to mora u derbiju: Strelac Natho već misli o narednim obavezama (FOTO, VIDEO)

19.09.2021

19:41

0

Izraelac ne može da bude zadovoljan posle remija sa Zvezdom

Nismo ih "ubili", a to mora u derbiju: Strelac Natho već misli o narednim obavezama (FOTO, VIDEO)
Copyright MN Press

Odigran je i 165. večiti derbi između fudbalera Partizana i Crvene zvezde.

Završen je podelom bodova (1:1), a sudeći po izjavama nakon utakmice ovakvim ishodom zadovoljniji su u taboru crveno-belih. Možda i zato što su do izjednačenja stigli u finišu utakmice.

A vodio je Partizna dugo, zahvaljujući lucidnosti i majstorstvu Birbasa Natha, ali i ležernoj defanzivi Zvezde, te lošijem postavljanju golmana Milana Borjana.

Nathovu “lepoticu” poništio je Aleksandar Katai u 83. minutu. Prethodno su crno-beli imali nekoliko izglednih prilika, ali ih nisu pretvorili u gol. I baš to je bilo presudno smatra jedini strelac za crno-bele.

– Izašli smo na teren sa idejom da dobijemo ovaj meč i napravili mnog šansi. U derbiju je bitno da umeš da završiš posao, da daš još jedan gol i “ubiješ” utakmicu. To je fudbal – ispričao je Natho novinarima nakon meča, pa dodao da o derbiju više ne treba razmišljati:

pročitajte još:

– Moramo da zaboravimo i okrenemo se predstojećim mečevima. Ne postaje se prvak jednom pobedom u derbiju, mora se pobeđivati i na ostalim utakmicama. Znamo da to moramo i mislim da to možemo da uradimo – zaključio je strelac jedinog gola za Partizan na 165. večitom derbiju.

Partizan je zadržao prvo mesto na tabeli sa dva boda prednosti u odnosu na prvog pratioca i večitog rivala Crvenu zvezdu.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike