Građanski rat u Arsenalu! Još jedan igrač javno zakukao: Hoću da odem odavde, pustite me! (FOTO)

30.08.2021

16:17

0

Nema kraja brukanju i mukama velikog kluba

Građanski rat u Arsenalu! Još jedan igrač javno zakukao: Hoću da odem odavde, pustite me! (FOTO)
Copyright Mikel Arteta, Tanjug/AP Photo/Ian Walton

Nema kraja mukama Arsenala. Posle propisne blamaže protiv Mančester sitija, navijača koji mu okreću leđa, trenera koji nema osećaj za trenutak i bežanja igrača, sada se dešavaju novi potresi.

Još fudbalera želi da napusti posrnulog velikana. Među njima je i Ejnsli Mejtland-Najls, vezni igrač koji je uglavnom na pozajmicama. On se sada javno oglasio i na svom Instagramu napisao da želi da ide.

– Sve što hoću jeste da odem negde gde me žele i gde ću igrati – napisao je Mejtland-Najls, obeleživši Arsenal u svojoj objavi.

Za njegovo dovođenje je zainteresovan Everton. Rafa Benitez hoće da dovede 24-godišnjaka na pozajmicu na Gudison. Arsenal navodno ne želi ni da čuje.

Mejtland-Najls je ušao kao rezerva u porazo od Sitija 5:0, a bio je starter za vikend u Liga kupu, u pobedi 6:0 nad Vest Bromvičem.

Ovaj ispad je novi, krajnje nepotrebni problem za trenera Mikela Artetu, koji je na udaru svih. Arsenal je poslednji na tabeli, sa tri poraza iz prva tro kola.

Arteta najverovatnije hoće da zadrži Mejtland-Najlsa na Emirejtsu, jer želi da ima više opcija na raspolaganju u pokušaju da preokrene sezonu nakon reprezentativne pauze.

Ali, Špancu neće biti lako. Ektor Beljerin želi da ode, dok je Vilijan na pragu da pređe u Korintijans.

Ni to nije sve. Kristal palas juri Edija Nketija, ali se Arsenal brani visokom cenom. Pitanje je i šta će biti sa Berndom Lenom nakon što je Arsenal potrošio 30 miliona evra na golmana Arona Ramzdejla iz Šefild junajteda.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike