Vlahović to nije zaslužio! Predsednik Fjorentine otkrio veliku sramotu, Srbina u Bergamu vređali na rasnoj osnovi

12.09.2021

16:58 >> 17:08

0

Autor: Adam Štulić

Reprezentativac olrova bio na udaru navijača Atalante

Vlahović to nije zaslužio! Predsednik Fjorentine otkrio veliku sramotu, Srbina u Bergamu vređali na rasnoj osnovi
Copyright Dušan Vlahović, Profimedia/Andrea Staccioli / Insidefoto/Sipa USA

Mesecima unazad Dušan Vlahović oduševljava fudbalsku javnost, kako italijansku, tako i evropsku. Mladi srpski napadač u ovom trenutku je jedan od najcenjenijih fudbalera mlađe garde na Starom kontinentu, ali nisu baš svi blagonakloni prema reprezentativcu „orlova“.

U subotu uveče Vlahović je doživeo nešto sa čime se svojevremeno u Italiji suočavao i Siniša Mihajlović. Posle trijumfa Fjorentine u gostima protiv Atalante (2:1), koji je mladi Srbin režirao sa dva gola, navijači u Bergamu su ga vređali na rasnoj osnovi, nazivajući ga „ciganinom“.

To je, dan posle meča, otkrio predsednik „viole“ Roko Komiso.

– Nije mi se svidelo ono što su uradili. Pre dve godine su rasistički vređali Dalberta (iz Brazila), a ove godine su Dušana Vlahovića nazivali “ciganinom” dok je davao intervju – rekao je Komiso za klupsku televiziju.

Prvi čovek kluba iz Firence, koji je i najzaslužniji što Vlahovića i ove sezone gledamo u ljubičastom dresu, istakao je da se incident dogodio dok je nekadašnji đak Partizana davao intervju po završetku meča.

Pročitajte još

– Porodicu Perkasi (vlasnici Atalante) čine veoma dobri ljudi, ali navijači tamo moraju da paze šta rade i govore, jer nije u redu da vređaju igrače. Mi to nikada nismo radili – dodao je Roko Komiso.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike