Mama mia! Nova „lepotica“ Dušana Vlahovića! (VIDEO)

28.08.2021

20:48 >> 21:04

0

Autor: Adam Štulić

Srpski napadač overio pobedu Fjorentine protiv Torina

Mama mia! Nova „lepotica“ Dušana Vlahovića! (VIDEO)
Copyright Dušan Vlahović foto: Profimedia/Paola Garbuio/LaPresse

Tek će Fjorentina biti svesna koliko je sebi olakšala život ove sezone tako što je Dušana Vlahovića uspela da zadrži na „Artemio Frankiju“.

Obigravali su mnogi evropski velikani ovog leta oko Firence, Atletiko Madrid je zamalo uspeo da mladog Srbina odvede na „Metropolitano“, ali su čelnici „viole“ pokazali karakter velikana, što im se odmah isplatilo.

Fjorentina je ostvarila prvu ovosezonsku pobedu u Seriji A, a jedan od junaka bio je upravo reprezentativac „orlova“, koji je majstorijom u 70. minutu matirao Vanju Milinkovića Savića, krunisavši asistenciju Bonaventure za nedostižnih, u tom trenutku, 2:0 protiv Torina.

Prethodo je „viola“ povela golom Gonzalesa u 41. minutu, a „bikovima“ nije pomogla ni sjajna partija Saše Lukića da se, barem s bodom vrate u Torino, s obzirom da su do kraja meča uspeli samo da ublaže poraz tako što je Verdi u 89. minutu realizovao proigravanje nekadašnjeg veziste Partizana.

Poslednje pojačanje Fjorentine Matija Nastasić bio je u protokolu, ali će na povratnički debi morati još malo da sačeka, dok priliku na večerašnjem meču nije dobio ni mladi Aleksa Terzić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike