Milan može i sa 10 igrača: "Rosoneri" ostali na čelu Serije A

03.01.2021

19:49 >> 19:55

0

Autor: Adam Štulić

Milanski velikan slavio na gostovanju Beneventu

Milan može i sa 10 igrača: "Rosoneri" ostali na čelu Serije A
Copyright Tanjug/Spada/LaPresse via AP

Milan se ne šali i kako vreme prolazi sve više podiže samopouzdanje. “Rosoneri” ni posle 15 kola ne znaju za poraz u Seriji A, a do 11. pobede stigli su na gostujućem terenu protiv Beneventa i to pošto su više od sat vremena igrali sa igračem manje – 0:2 (0:1).

Pročitajte još

Izabranici Stefana Piolija još jedno uspešno veče u nacionalnom šampionatu nagovestili su već posle 15 minuta igre, kada je Kesi zatresao mrežu rivala sa bele tačke.

Idealan početak meča, ipak, nešto kasnije pretvorio se u strepnju za konačan epilog utakmice. U 33. minutu, posle pregledavanja VAR snimka, Sandro Tonali je dobio direktan crveni karton, zbog čega je Pioli tri minuta kasnije nešto ofanzivnijeg vezistu Brahima Diaza zamenio Radetom Krunićem.

Milan je uspeo do kraja prvog poluvremena da sačuva vođstvo, da bi posle samo četiri minuta igre u nastavku meča Leao duplirao prednost gostiju na asistenciju Ante Rebića.

Taj pogodak znatno je rasteretio gostujuće fudbalere, koji su posle promašenog penala Đanluke Kaprarija u 61. minutu relativno lako priveli meč kraju.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike