Srbin pogodio i naterao Inter da uradi nešto što u Italiji nije viđeno od 1959. godine

03.01.2021

14:10

0

Autor: D. B.

Inter-Krotone 6:2 (2:2)

Srbin pogodio i naterao Inter da uradi nešto što u Italiji nije viđeno od 1959. godine
Copyright Tanjug/AP Photo/Antonio Calanni

Četrdeset i pet minuta mirisalo je na veliko iznenađenje. Krotone je u prvom poluvremenu duela protiv Intera imao 2:2. Uz to, mirisalo je i da ćemo pisati naširoko o Vladimiru Golemiću, iskusnom defanzivcu koji je postigao gol za Krotone iz penala donevši izjednačenje.

Pročitajte još

Ali, taj gol kao da je pokrenuo mašinu iz Milana koja je u drugih 45 minuta smlela goste. Na kraju: Inter-Krotone 6:2 (2:2).

Het-trik postigao je Artentinac Martinez, a mrežu su, sada već može da se kaže po navici, zatresili i Lukaku, kao i Hakimi. Bivši vezista Crvene zvezde Miloš Vulić u igru za Krotone ušao je šest minuta pre kraja meča.

Tri gola Lautara Martineza su posebno impresivni zbog toga što su postignuti levo, desnom i glavom što je poseledni put jednom igrači Intera pošlo za rukom 2017. (Mauro Ikardi). A koliko je u Seriji A teško nekome postigći šest golova, posebno u prvom meču u kalendarskoj godini može da se ilustruje i podatkom da je neki tim to poslednji put uradio 1959. godine kada je tako nešto učinila Fjorentina protiv Udinezea.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike