Dva fudbalera pred odlaskom sa "Marakane", za trojicu ima ponuda koje se ne razmatraju

10.01.2021

11:18 >> 11:20

0

Autor: D. B.

Generalni direktor Crvene zvezde otkrio ko bi prvi mogao da napusti klub

Dva fudbalera pred odlaskom sa "Marakane", za trojicu ima ponuda koje se ne razmatraju
Copyright MN Press

Ko je najbliži da napusti Crvenu zvezdu u ovom prelaznom roku? Za koje to igrače crveno-beli imaju ponude, ali ih ne razmatraju? Kakav je idu pregovori o nastavku saradnje sa Nemanjom Milunovićem, a kako ide misija povratka Duška Tošića.

Odgovore na sva ova pitanja dao je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

– Sa Milunovićem smo pričali još pre mesec dana. Obavili smo i jutros razgovor, a očekujem ga u kancelariji posle treninga. Nesporna je želja oko nastavka saradnje. Putuje na pripreme, ugovor mu ističe u junu, ali mislim da tu nema ništa sporno i da će Milunović ostati u Zvezdi. Razgovaraću sa njegovim agentom tokom sledeće nedelje – rekao je Terzić

Povratak Duška Tošića je još jedna od aktuelnih tema na “Marakani”.

– Sa Duškom smo obavili razgovore krajem decembra, posle toga je otišao na odmor. Čuli smo se jutros, obavićemo i danas i ovih dana razgovore. Ima poziv, ima otvorena vrata, a treba da se poklope i njegovi planovi. On trenira sa ličnim trenerom, biće sprema fizički. Nadam se da ćemo se dogovoriti.

Što se tiče odlazaka iz kluba, Terzić ne krije da su dva igrača toma bliža u odnosnu na sve druge.

– Ima konkretnih ponuda. Recimo za Bena i za Degeneka. Procenićemo u skladu sa potrebama tima. Pričao sam sa Stankovičem i Mrkelom da napravimo identičan stav. Može se desiti da odu, može se desiti i da ostanu. U skladu sa njihovim odlascima biće i dolazaka.

Pročitajte još

I nisu samo Ben i Degenek intresatni novim poslovdavcima. Ali, za mlade igrače, kako tvrdi Terzić, ponude se ni ne razmatraju.

– Tu su i ponude za mlade igrače, Nikolića, Petrovića i Gavrića, ali nismo ih razmatrali. Videćemo da li ćemo nekog dovoditi ako niko ne ode. Ben je trenutno najbliži odlasku… Fali nam “gore” jedan kreativan igrač koji će da pravi razliku. Zdavoljni smo kako je Zvezda izgledala u prvom delu sezone, ali želimo da bude i kreativnija i moćnija – nema dilemu generalni direktor Crvene zvezde.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike