Manćini "oteo" pobedu Interu na Olimpiku

10.01.2021

13:41 >> 13:46

0

Mladi reprezentativac Italije u završnici bio precizan za konačni 2:2 (1:0)

Manćini "oteo" pobedu Interu na Olimpiku
Copyright Tanjug/AP Photo/Andrew Medichini

Sjajan derbi drugoplasiranog i trečeg tima na tabeli Serije A. Roma je uspela da sačuva čast domaćeg terena i da golom Manćinija u 86. minutu dođe do remija u duelu sa Interom.

Gosti su u drugom poluvremenu uspeli da naprave preokret u igri i rezultatu, pa da od 1:0 posle Pelegrinijevog pogotka u 17. minutu dođu do 1:2 zahvaljujući Škrinjaru u 56. i Hakimiju u 63. minutu.

Umesto da dobar momenat iskoriste i da dotuku direktnog konkurenta u borbi za titulu, tim Antonija Kontea se povukao tražeći svoju šansu u odugovlačenju igre i retkim kontrama koje su lako zaustavljali igrači Rome.

Kazna za Inter stigla je u 86. minutu. Viljar je asistirao, a Manćini se upisao u strelce za konačnih 2:2. Aleksandar Kolarov je posle duže pauze dobio desetak minuta da igra, pa će njegov ulazak na teren umesto Hakimija, po navici, mnogi povezati sa primljenim golom u završnici. Krivica za izgubljenu pobedu, međutim, ide na dušu celoj odbrani Intera.

Pročitajte još

Inter sa 37 bodova ostaje drugi, dok Roma sa 34 ostaje na trećem mestu. Prvi su fudbaleri Milana sa 40 bodova, oni su juče sa 2:0 savladali Torino.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike