"Čuka" zaradila 300.000 evra: Senegalski napadač Ibrahima Ndiaje igraće u Sudanu!

17.01.2021

13:46 >> 14:00

0

Uz ovog napadača iz Čukaričkog odlazi i Nigerijac Eze u Belorusiju

"Čuka" zaradila 300.000 evra: Senegalski napadač Ibrahima Ndiaje igraće u Sudanu!
Copyright MN Press

Posle osam godina igranja u Srbiji za Napredak i Čukarički, 26-godišnji Ibrahima Ndiaje nastavlja karijeru u Sudanu! Pouzdani napadač iz Senegala dogovorio je svoje uslove sa novim klubom, a sa ponudom su se složili i čelnici “brđana”, pa se igrač tako vraća na afrički kontinent.

Nezvanično saznajemo da će Čukarički od ovog posla zaraditi čak 300.000 evra, što nikako nije mali iznos za igrača njegovih godina iz srpskog šampionata. Takođe, ovim transferom pobijaju se i naše predrasude o siromašnom Sudanu, jer obeštećenje nije respektabilno samo za Srbiju već i za bogatije zemlje u Evropi.

Ndiaje je stigao u Srbiju 2012. godine potpisavši ugovor sa Kruševljanima. Odatle je u leto 2017. godine prešau danski Randers, ali se tamo zadržao samo šest meseci da bi se odmah vratio u Napredak tokom zimskog prelaznog roka.

MN Press
Fudbal, Cukaricki, Vozovac

Ndiaje, pa pre njega Dimitrije Kamenović u Lacio, ali se na tome ne završava prelazni rok za Čukarički.

Pročitajte još

Uspešno su završeni pregovori i za Nigerijca Vinsenta Ezea, tako da će 28-godišnji napadač karijeru nastaviti u beloruskom šampionu Šahtjoru Soligorsk. Od ovog transfera račun Čukaričkog biće “deblji” za 350.000 evra, ali je mnogo značajnije to što su na “brdu” zaradili pristojan novac, uz to su i oslobodili mesta za dvojicu talentovanih i mladih napadača Đorđa Jovanovića i Marka Rakonjca.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike