Potpis Alabe za Real iz ugla Peđe Mijatovića

19.01.2021

17:31

0

Autor: Adam Štulić

Legendarni napadač, kasnije i sportski direktor Reala, zadovoljan pojačanjem

Potpis Alabe za Real iz ugla Peđe Mijatovića
Copyright SPORTSKE IGRE MLADIH - PREDRAG MIJATOVIC, bivsi fudbaler, na ceremoniji u hotelu Metropol. Beograd, 28.03.2019. foto: Nebojsa Parausic

“Marka” je u ponedeljak “aktivirala bombu” objavom da je madridski Real kaparisao prvo pojačanje za leto i to iz evropskog prvaka Bajerna.

David Alaba je, kako saznaje ugledni španski list, s “kraljevskim klubom” potpisao ugovor na četiri godine, vredan oko 11 miliona evra po sezoni, a taj posao dan kasnije pozdravio je i legendarni napadač, kasnije i sportski direktor Reala Predrag Mijatović.

– Deluje mi da će to biti veoma dobro pojačanje, pogotovo što dolazi kao slobodan igrač i to iz važnog kluba kao što je Bajern. Alaba mi se mnogo sviđa kao fudbaler, može da igra na više pozicija i dolazi da bude na vrhu – rekao je Mijatović, osvrnuvši se i na dosadašnji deo sezone Madriđana.

Pročitajte još

– Počeli su sa usponima i padovima, a eliminacija iz Super kupa Španije je svakako težak momenat. Kada Real bude eliminisan iz nekog takmičenja uvek je katastrofa, ali mislim da ovaj tim ima kvalitet da odbrani titulu u Španiji i da ima dobru sezonu u Kupu i Ligi šampiona.

Za vreme Mijatovićevog mandata u direktorskoj fotelji na “Bernabeuu”, opremu Reala zadužio je Marselo za kojeg nekadašnji reprezentativac Jugoslavije smatra da može još radosti da donese “kraljevskom klubu”, kao i Serhio Ramos, koji još uvek nije produžio saradnju s klubom.

– Verujem da je Realu i Ramosu suđeno da nastave zajedno i mislim da će ostati zajedno još dugo godina. Serhio je Realu dao mnogo stvari, kao i njemu Real – kazao je Predrag Mijatović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike