Razgoropađeni Lazar Marković rešio duel sa Pazarcima

12.02.2021

17:34 >> 17:39

0

Kapiten Partizana postigao prvi gol, pa pripremio treći za nova tri boda crno-belih

Razgoropađeni Lazar Marković rešio duel sa Pazarcima
Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana pobedili su ekipu Novog Pazara rezultatom 4:1 (0:0) posle odlične igre u drugom poluvremenu. Golove za Partizan postigli su Lazar Marković u 54, Bibras Natho u 62. iz penala, Filip Holender u 63. i Nikola Vlajković autogol u 87. minutu, dok se za goste u strelce upisao Almir Aganspahić u 76. minutu.

Postiže golove i asistira ove sezone Lazar Marković, ali posle svih njegovih nastupa ostajao je osećaj kod posmatrača da nije ugradio ni 50 odsto svog igračkog potencijala u pobedi svoje ekipe. Do večeras.

Ponovo nije bio u punom svom sjaju protiv Novog Pazara, ali je jasno pokazao igračku klasu koja je sinoć toliko štrčala u poređenju sa ostalim akterima utakmice da se moraju postaviti pitanja zašto nije raspoložen na svim utakmicama i šta ga sprečava da uvek bude razigran kao protiv Pazaraca na zaleđenom terenu stadiona u Humskoj. Marković je tokom prvog poluvremena nekoliko puta probijao direktnog čuvara Nikolu Vlajkovića po levom boku, da bi iz svoje druge prilike konačno zatresao mrežu Marka Drobnjaka.

Prethodno je i sam golman gostiju lošim ispucavanjem doveo sebe u opasnost, ali malo zbog vetra, malo zbog majstorske asistencije Holendera, krilo crno-belih dobio je priliku da na četvrtoj utakmici u nizu postigne gol,

Pročitajte još

Nokaut gostima pripremljen je u 62. minutu. Rezervista Natho, koji je zauezeo mesto Sejdube Sume posle poluvremena, bespotrebno je srušen u kaznenom prostoru, pa sudiji Milanu Mitiću nije preostalo ništa drugo nego da pokaže na belu tačku. Izraelac takav “poklon” Pazaraca nije mogao da odbije, baš kao ni minut kasnije Holender koji je “na tacni” dobio spremljen gol od Aleksandra Miljkovića. Do kraja meča Aganspahić je glavom matirao golmana Aleksandra Popovića, dok je Vlajković pogodio sopstvenu mrežu za konačnih 4:1.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike