Krunić: Malo smo razočarani, bilo bi još teže da su navijači bili na stadionu

18.02.2021

21:23

0

Autor: Adam Štulić

Fudbaler Milana pomešanih osećanja posle meča sa Zvezdom

Krunić: Malo smo razočarani, bilo bi još teže da su navijači bili na stadionu
Copyright MN Press

Fudbaleri Milana pomešanih osećanja napustili su teren stadiona “Rajko Mitić”. U prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope, “rosoneri” su dva puta vodili protiv Crvene zvezde, koja je golom Milana Pavkova u nadoknade vremena, sa igračem manje, uspela da zadrži šanse pred revanš na “San Siru” za sedam dana – 2:2.

– Malo smo razočarani, s obzirom da smo imali prednost i igrača više na terenu. Zvezda je pokazala da je odlična ekipa i nije bilo lako igrati protiv nje. Još bi teže bilo da su bili navijači. Ovo je pozitivan rezultat, igramo naredni meč kod kuće… Zvezda je pokazala zube, pokazala je zbog čega je tu gde jeste i mogu reći da je bila dobra utakmica. Donekle smo zadovoljni rezultatom – rekao je odmah posle meča za TV “Arena sport” Rade Krunić.

Ofanzivac Milana priznao je da crveno-beli nisu iznenadili njegovu ekipu.

– Očekivali smo ovakvu Zvezdu, možda u drugačijoj formaciji. Oni su se očigledno dobro spremili za ovu utakmicu, znali su način na koji mi igramo, da malo patimo kada nam protivnik izađe visoko. Ne mogu reći da su nas iznenadili, ali su bili na visini zadatka, igrali su dobro, agresivno i zato su nam stvarali probleme.

Pročitajte još

Imao je mali žal Krunić što na tribinama nije bilo navijača.

– Kada je prazan stadion sve se čuje, ovaj mali broj navijača im je pred posledji gol, čuli ste kakav je bio korner, kako su navijali i kako su tražili izjednačujući pogodak. Sigurno im je to dalo dodatnu snagu, a da je bilo više navijača, verovatno bi i nama bilo zanimljivije, s obzirom da već duži period igramo pred praznim tribinama – kazao je Rade Krunić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike