Pioli obećao reakciju Milana protiv Zvezde: Želimo da prođemo dalje u Ligi Evrope

21.02.2021

20:43 >> 20:49

0

Autor: N. St.

Trener rosonera pričao posle poraza od Intera

Pioli obećao reakciju Milana protiv Zvezde: Želimo da prođemo dalje u Ligi Evrope
Copyright MN Press

Prolazi Milan kroz rezultatsku krizu. Prvo su izgubili od Specije (2:0), pa su remizirali sa Zvezdom (2:2) na „Markani“, a onda su u gradskom derbiju ubedljivo poraženi od Intera (0:3).

O svemu tome je posle utakmice pričao trener italijanskog tima Stefano Pioli.

– Prvi gol nam je teško pao. Nedostajao nam je pravi intenzitet u prvom poluvremenu, trebalo je da pokažemo više. Zaslužili smo gol u drugom delu – rekao je Pioli za „DAZN“.

Dosta komentara je izazvala slabija partija Zlatana Ibrahimovića koji je zamenjen u 75. minutu.

Igra napadača zavisi od igre celog tima. U prvom delu smo se mučili da priđemo njihovom šesnaestercu, dok je u nastavku Hanadnović imao neke odlične intervencije. Što se izmene tiče, Zlatan je tražio da izađe zbog grča.

Najavio je da očekuje reakciju od cele ekipe.

Snaga našeg tima je u balansu. Verujemo u svoj posao. Treba biti objektivan. Pre godinu dana ili pre tri meseca bismo bili srećni drugom pozicijom na tabeli. Naravno, ne mogu da kažem da smo srećni posle poraza u derbiju. Želeli smo više. Nismo se pokazali dobro u prethodna tri meča i znamo da možemo bolje. Loša utakmica je bila ona protiv Specije, ne ova.

U četvrtak ih čeka duel sa ekipom Dejana Stankovića na „San Siru“.

Mi smo tim koji je igrao u nokaut fazi Lige Evrope. Imali smo neke probleme sa povredama, neki su igrali previše. Znali smo da će seona biti teška i zato treba da budemo srećni urađenim do sada. Teška nedelja je za nama, verovatno najlošija u sezoni. Želimo da prođemo u narednu fazu evropskog takmičenja, pa da se fokusiramo opet na Seriju A – zaključio je Pioli.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike