Milan ranjen stiže na "Marakanu", Specija otkrila sve slabosti "rosonera"

13.02.2021

22:05 >> 22:18

0

Autor: Adam Štulić

Ekipa Stefana Piolija poražena pred meč sa Zvezdom

Milan ranjen stiže na "Marakanu", Specija otkrila sve slabosti "rosonera"
Copyright Tanjug/Tano Pecoraro/LaPresse via AP

Milan ranjen stiže na stadion “Rajko Mitić”. Specija je u poslednjem meču subotnjeg programa, na svom stadionu savladala “rosonere” 2:0 (0:0) i tako pokazala jedan od puteva kojima fudbaleri Crvene zvezde  mogu da stignu do pozitivnog rezultata narednog četvrtka u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope.

Izabranici Stefana Piolija odigrali su jedan od naslabijih mečeva ove sezone i mogu da zahvale Đanluiđiju Domarumi što su samo dva puta vadili loptu iz mreže na gostovanju protiv tima kojem su mnogi pred početak sezone predviđali grčevitu borbu za opstanak u Seriji A.

Domaćinu su pobedu doneli momci ponikli u omladinskoj školi. Najpre je Đulio Mađore u 56. minutu sa samo nekoliko metara prosledio loptu u praznu mrežu Milana, posle odlične akcije svojih saigrača, da bi sudbinu “rosonera” na ovom meču zapečatio Simone Bastoni 11 minuta kasnije.

Pročitajte još

Pioli je na ovom duelu odlučio da se od starta na terenu nađu Donaruma, Ernandez, Romanjoli, Kjer, Dalo, Kesi, Beneser, Leao, Čalhanoglu, Salemakers, Ibrahimović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike