Stanković: Znamo šta nam je cilj, niko ne može da ima veći motiv od nas

28.02.2021

18:36

0

Autor: Adam Štulić

Trener Crvene zvezde zadovoljan izdanjem i ubedljivom pobedom protiv Proletera

Stanković: Znamo šta nam je cilj, niko ne može da ima veći motiv od nas
Copyright MN Press

Dvomeč s Milanom i eliminacija u šesnaestine finala Lige Evrope, a da nisu poraženi u dva duela sa favorizovanim rivalom, nije ostavila vidljivog traga na fudbalerima Crvene zvezde, koji su posle gostovanja na “San Siru” ubedljivo nastavili put ka odbrani šampionskog trona.

Na premijernom meču prolećnog dela Linglong Superlige na stadionu “Rajko Mitić”, izabranici Dejana Stankovića u potpunosti su nadigrali Proleter iz Novog Sada, koji je sa najvećeg srpskog stadiona ispraćen sa četiri lopte u mreži – 4:0.

– Pričali smo da je teško posle takva dva meča protiv Milana i načina na koji smo ispali, ali ponovio sam puno puta da ne može niko da ima veći motiv od nas. Znamo šta nam je cilj, zbog čega nam je ova utakmica bila veoma bitna. Prvo poluvreme je bilo fenomenalno, sa mnogo jakog ritma, u drugom smo malo izrotirali da odmorimo nekoga. Ritam je pao, evidentno, ali dali smo minutažu nekome ko nije puno igrao. Drago mi je što se Katai vratio na pravi način, s golom, bitno je da nije bilo povreda i okrećemo se utakmici u sredu – rekao je posle meča za TV “Arena sport” Dejan Stanković.

Strateg gostiju Branko Žigić čestitao je Zvezdi na pobedi.

Pročitajte još

– Apsolutno su potvrdili ulogu favorita što pokazuje i tabela. Drago mi je što su nas predstavili u lepom svetlu u Italije, šteta što nisu prošli. Što se tiče utakmice, nismo puno izgubili, a dobili smo neke nove mlade igrače. Imali smo dva debitanta, sedam igrača mlađih od 21 godine su počeli meč. Proleter treba da razmišlja o budućnosti, a mi našu šansu treba da tražimo na domaćem terenu, a ne protiv Crvene zvezde, što ne umanjuje njihovu pobedu – kazao je Žigić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike