Bivše rukovodstvo FSS je uništilo srpski fudbal

31.03.2021

07:58 >> 08:19

0

Autor: Milan Nastić

Ivica Tončev opleo po Slaviši Kokezi

Bivše rukovodstvo FSS je uništilo srpski fudbal
Copyright MN Press

Prvi čovek Radničkog iz Niša Ivica Tončev izjavio je da je bivše rukovodstvo Fudbalskog saveza Srbije uništilo fudbal u našoj zemlji i da je to na svojoj koži najviše osetio klub sa Čaira.

– Oni su rušitelji kompletnog srpskog fudbala. Kompletno rukovodstvo kluba nije imalo dilemu oko potrebe prestrojavanja Radničkog posle svih nevolja i nedaća koje su nam se poslednjih godina našle na putu, na kojem smo bili, mora se priznati uspešni. Pre svega tu mislim na skoro otvorene pokušaje sada već bivšeg rukovodstva našeg Saveza i pojedinaca iz nekih klubova, kojima smo mnogo smetali uspešnim rezutatima da nas spreče u svemu, pre svega u nameri da budemo među najboljima. Čak su hteli i da nas unište, da ne postojimo, da nas jednostavno nema na fudbalskoj mapi Srbije. Trpeli smo, ćutali i strpljivo čekali da oni koji su bili rušitelji ne samo Radničkog, već i, složićete se, kompletnog srpskog fudbala, budu sklonjeni. Zato smo odmah preduzeli korake koji će doprieti da se Radnički stabilizuje – poručio je za Žurnal Ivica Tončev.

MN Press

Pročitajte još

Prvi čovek Nišlija govorio jeo detaljima rekonstrukcije kluba sa Čaira.

– Najkasnije za dve sedmice formiraćemo sve neophodne službe i segmente za unapređenje saradnje našeg sa svim klubovima na jugu i jugoistoku Srbije, ali i cele zemlje. Radnički će imati 20, možda i 30 stručnjaka koji će permenanentno pratiti razvoj mldih talenata na svim terenima u Srbiji. Naša zemlja je neiscrpni potencijal u svim sportovima, posebno u fudbalu. Kroz par nedelja postavićemo i novog direktora omladinske škole. On će brinuti, zajedno sa skautima, o budućnosti Radničkog – zaključio je Ivica Tončev.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike