Sada imate jedan odličan razlog da s pažnjom pratite hrvatski fudbal (VIDEO)

28.04.2021

20:24 >> 20:27

0

Autor: Adam Štulić

BSK iz Bijelog Brda nadomak elitnog ranga

Sada imate jedan odličan razlog da s pažnjom pratite hrvatski fudbal (VIDEO)
Copyright Printscreen/Youtube/NK BSK Bijelo Brdo

Ukoliko dosad niste, sada imate jedan odličan razlog da s više pažnje pratite hrvatski fudbal. Uz malo sreće, srpski ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svetu imaće za koga da navijaju kada Dinamo, Hajduk, Osijek, Rijeka… sledeće sezone budu igrali utakmice nacionalnog šampionata…

Fudbaleri BSK iz Bijelog Brda, malenog kluba iz mesta u blizini Osijeka, pobede slave uz – Đurđevdan! Ne, nije greška, niti je provokacija, Bijelo Brdo ima oko 2000 stanovnika, i većina njih su srpske nacionalnosti. Zato i ne čudi što su istorijski plasman u Drugu ligu, u sezoni 2018/19, proslavili uz trubače i čuvenu pesmu.

Sada je BSK nadomak elitnog ranga hrvatskog fudbala. Šest kola pre kraja, nalazi se na drugoj poziciji Druge lige sa bodom manje od lidera Hrvatskog Dragovoljca (dva meča manje) i tri više od prvog pratioca Rudeša.

Zbog sjajnih rezultata i nagoveštaja da bi BSK mogao da igra i elitni hrvatski fudbal, uprava se angažovala u izgradnji infrastrukture, neophodne kako bi se ispunili standardi koje zahteva najbolja hrvatska liga. Stadion je renoviran, tribine proširene na 2.000 stolica, taman da ima mesta za sve žitelje Bijelog Brda.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike