EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE Ronaldinjo uživa na plaži u Dubaiju: Potpuno neprepoznatljiv!

03.06.2021

18:55 >> 05:20

0

Autor: Adam Štulić

Legendarni brazilski fudbaler uživa u luksuznom odmoru

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE Ronaldinjo uživa na plaži u Dubaiju: Potpuno neprepoznatljiv!
Copyright 24sedam

Iza Ronaldinja je sigurno jedan od najtežih perioda u životu, došlo je vreme i za malo uživanja. Legendarni Brazilac je prošle godine punio novinske stupce pričama iz paragvajskog zatvora, u kojem je proveo 171 dan pošto je uhapšen jer je u zemlju pokušao da uđe sa lažnim dokumentima. 

Nizale su se vesti o tome kako je nekadašnji fudbaler Barselone i Milana bankrotirao, “češljali” su mu mnogobrojne bankovne račune, a pošto je sve stojički izdržao, došlo je vreme da sebe nagradi zasluženim odmorom. I to veoma luksuznim.

24sedam

Pošto se iskobeljao iz pravnih zavrzlama u Pargvaju, bivši reprezentativac “karioka” je rešio da deo sredstava uloži u muzičku industriju, koja mu je, uz nekoliko dodatnih poslova, veoma brzo donela zaradu od oko milion evra.

24sedam

Pošto se uspešno “vratio na noge”, Ronaldinjo je odlučio da sebe i bliske osobe počasti veoma luksuznim letovanjem u Dubaiju, gde ga je pronašao portal 24sedam.

24sedam

24sedam

Jedan od najboljih fudbalera sveta svih vremena poslednjih nekoliko dana provodi na plaži “Niki bič”, u iznajmljenoj najskupljoj kabini, koja ima sopstveni bazen,  i u kojoj dan proveden u njoj košta više od 3300 evra.

Legendarni Brazilac nijednim svojim gestom ne odaje utisak velike i uobražene zvezde. Posetioci plaže mu bez problema prilaze, sa svima se slika, razmeni po nekoliko rečenica i prema svakome se odnosi prijateljski, a rado je pristao da pozira i za naš portal.

24sedam

24sedam

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike