Vest koja zvuči kao nemoguća misija: Partizan pregovora sa Lijankom

09.06.2021

16:25 >> 18:16

0

Autor: Milan Nastić

Italijani pišu da crno-beli žele Brazilca, srpskog porekla

Vest koja zvuči kao nemoguća misija: Partizan pregovora sa Lijankom
Copyright Lijanko Vojnović foto: Profimedia

Na pomolu je još jedan veliki transfer u srpskom fudbalu. Prema pisanju “Gazete delo sport”, Lijanko Vojinović, fudbaler Torina koji je prošle sezone igrao u Bolonji, mogao bi da dođe u Partizan.

Naime, crno-beli su počeli pregovore sa brazilskim igračem, srpskog porekla i eventulano ako se ostvari taj transfer to bi sigurno bilo dobro za naš fudbal, ali i Partizan.

Ostaje da se vidi koju će sumu ponuditi čelnici kluba iz Humske, ali malo je verovatno da mogu da pairaju bogatim italijanskim ekipama koje žele da angažuju potencijalnog reprezentativca Orlova.

Pročitajte još

Najveća prepreka su finansije, jer teško da Partizan može da plati 1.000.000 evra koliku je platu imao u Bolonji, a ko želi da otkupi ugovor moraće da izdvoji 12.000.000 evra koliko traži Torino.

Prema pisanju Gazete delo sport, od svih ponuđenih opcija, Partizan mu je poslednja opcija, ali ni nju još nije isključio, mada bi voleo da ostane u Serija A, a prvi pik mu je Bolonja, našeg Siniše Mihajlovića, koji želi da otkupi ugovor Brazilca od Torina.

Brazilac srpskog porekla je prošle sezone odigrao 25 utakmica i postigao jedan gol, u Kupu Italije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike