Partizan ili Zvezda: Drugar iz detinjstva za 24sedam otkrio koji klub je Jokiću u srcu (VIDEO)

09.06.2021

15:14 >> 18:33

0

Autor: Milan Nastić

Stefan ističe da mu je na prvom mestu bila košarka

Partizan ili Zvezda: Drugar iz detinjstva za 24sedam otkrio koji klub je Jokiću u srcu (VIDEO)
Copyright 24sedam/Goran Sivački

Stefan drugar sa kojim je igrao košarku u detinjstvu, kazao je za 24sedam da Nikola Jokić nikad nije potencirao za koga navija, već da ga je uvek zanimala samo košarka.

Pročitajte još

– Nije mi poznato za koga navija Nikola. Ono što ja znam, ili kad smo bili u društvu, nikad nije nešto potencirao takve stvari. Kao da ga to nije zanimalo, mnogo više ga zanimala samo košarka. To za koga navija, to morate njega da pitate, da li je u pitanju Partizan ili Zvezda, ja stvarno nisam upoznat sa tim stvarima – kazao je Stefan.

Drugar iz Sombora ističe da se već u mlađim kategorijama videlo da odskače od drugih.

– Poslednja sezona, juniorski ili kadetski finalni turnir, tada se već videlo da je preskočio naš nivo. Ne mogu da se setim koja je to bila godina, ja sam igrao za Sivac, a on za Sokoš. Onda je otišao u Vojvodinu, a nepunih pola godine kasnije zaigrao je za Megu. S obzirom kako igra, i kako teče njegova karijera, sasvim zasluženo postao MVP. Međutim, koliko ga ja znam, njemu je najvažnije da osvoji titulu sa Denverom, i to bi mu mnogo više značilo, nego što je dobio to priznanje. To se vidi i na snimku, on je to prihvatio normalno – objasnio je drugar Stefan.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike