Zvezda trpi pritisak, ali ne želi da popusti, ne pomaže ni legenda Mančester sitija

11.06.2021

12:30

0

Igrač je na prodaju, ali nijedna strana ne želi da popusti

Zvezda trpi pritisak, ali ne želi da popusti, ne pomaže ni legenda Mančester sitija
Copyright MN Press

Osvajač duple krune u Srbiji, Crvena zvezda, sjajno je počela prelazni rok dovođenjem “bombe” Aleksandra Dragovića i produženja ugovora Aleksandra Kataija, ali je posle problema sada sve stalo i klub je prešao u fazu čekanja.

Aleksandar Pešić je odbio da dođe, a klub traži još jednog napadača.

U isto vreme, klub čeka odgovarajuće ponude za svoje igrače. Posao sa Bragom oko Srđana Babića je propao, a Zvezda odavno ima ponudu Anderlehta za Njegoša Petrovića.

Srpski šampion se nećka, problem je cena. Belgijski velikan nudi milion i po evra, ali Zvezdi to prosto nije dovoljno. Crveno-beli traže dva i po miliona i procente od narednih prodaja.

Nijedna strana ne želi da popusti.

Ipak, Anderleht vrši pritisak na igrača. Trener kluba, legenda Mančester sitija Vensan Kompani lično je zvao nekadašnjeg prvotimca Rada, piše Mozzartsport.

Kompani mu je navodno objasnio šta se od njega očekuje i zašto mu treba, ali kad su u pitanju finansije, tu je nemoćan. Anderleht je odredio 1.500.000 i ne želi da nudi više, na šta Zvezda ne pristaje.

Doduše, večeras počinje Evropsko prvenstvo, kada tržište tradicionalno zamre. Videćemo već u julu kako će se stvari odvijati.

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike