Olimpija dobro zaradila na nekadašnjem fudbaleru Partizana

15.06.2021

15:37

0

Autor: Adam Štulić

Đorđe Ivanović se seli u Belorusiju

Olimpija dobro zaradila na nekadašnjem fudbaleru Partizana
Copyright MN Press

Otišao je tiho iz Humske, zadužio opremu Olimpije i za samo godinu dana u kasu „zmajčeka“ doneo više od pola miliona evra. Kako piše slovenački portal „Delo“, Đorđe Ivanović karijeru nastavlja u Šahtjoru iz Soligorska.

Nekadašnji ofanzivac subotičkog Spartaka u sezoni za nama bio je ubedljivo najbolji fudbaler Olimpije i jedan od najzaslužnijih što se trofej Kupa Slovenije našao u vitrinama ljubljanskog kluba, koji bi uskoro trebalo da promoviše Savu Miloševića u novog trenera.

Sjajne igre Ivanovića u kontinuitetu nisu prošle nezapaženo kod nekoliko potencijalnih kupaca, a najkonkretniji su bili čelnici šampiona Belorusije, kojeg očekuju kvalifikacije za Ligu šampiona.

Bivši najbolji fudbaler Superlige Srbije u nedavno okončanoj takmičarskoj godini postigao je 13 golova u dresu Olimpije, zabeležio je uz to i osam asistencija, ali je na kraju sezone javno izrazio želju za promenom sredine.

Vodeći ljudi slovenačkog kluba su mu ispunili želju, iako je imao ugovor do juna 2023. godine. Za njegovu slobodu dobili su , prema informacijama portala „Delo“, 450.000 evra i 15 procenata od naredne prodaje.

Instalirajte iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike