Rade Bogdanović otkrio da Partizan pregovara oko prodaje mladog fudbalera

18.06.2021

19:26 >> 10:40

0

Predstavnici Nemanje Jovića nalaze se u Milanu gde pregovaraju oko njegove prodaje

Rade Bogdanović otkrio da Partizan pregovara oko prodaje mladog fudbalera
Copyright Printscreen/Youtube/Balkan info - Zvanički kanal

Gostujući u podkastu poratala “Mocartsport” bivši fudbaler Željezničara i Atletiko Madrida Rade Bogdanović ekskluzivno je otkrio da zastupnici Partizanovog talenta Nemanje Jovića u Milanu pregovaraju sa predstavnicima jednog inostranog kluba.

– Evo, danas si imao jedan spin baš o tome o čemu pričamo. Dali su informaciju da mali Jović nije na prodaju, da neće da urade istu stvar kao sa Stevanovićem. Ja ti kažem na pregovorima su danas u Milanu. Evo, sad su ti na večeri (gleda u sat). Bez rekla-kazala – rekao je Rade Bogdanović.

MN Press

Jović je juče potpisao novi ugovor sa crno-belima do 2025. godine, a posle odlaska Takume Asana iz kluba krajem sezone pod čudnim okolnostima, dečak rođen 2002. godine proglašen je od većine za novu “zlatnu koku” Partizana.

Mladi napadač je prošlo proleće dobio priliku da se afirmiše kao igrač prvog tima, pa je tako zaslužio i poziv selektora Dragana Stojkovića Piksija za dva prijateljska meča u Japanu.

Posle izjave Bogdanovića nije dovoljno jasno da li je Jović na meti Intera, Milana ili je “prestonica mode”  samo odabrana kao mesto sastanka dve strane. Jovićev menadžer je bivši fudbaler Partizana Marko Lomić.

Instalirajte iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike