On je sanjao dres Partizana, a trener je bio ubeđen da će uspeti: Ovako je pre šest godina pričao novi biser Humske Nemanja Jović (video)

07.02.2021

11:57 >> 13:39

0

Autor: Adam Štulić

Sjajan TV prilog, tada, dečkića iz Zvornika

On je sanjao dres Partizana, a trener je bio ubeđen da će uspeti: Ovako je pre šest godina pričao novi biser Humske Nemanja Jović (video)
Copyright MN Press

Partizan je perfektno počeo prolećni deo sezone. Bez primljenog gola, sa tri lopte u mreži Napretka, i lansiranjem još jednog bisera iz svoje omladinske škole Nemanje Jovića.

Mladi ofanzivac je u prvom meču koji je počeo kao starter u crno-belom dresu postigao prvenac u klubu za koji, prema sopstvenom priznanju u TV prilogu RTRS od pre šest godina, navija od malena.

– Veliki sam navijač Partizana, voleo bih da zaigram za njega – rekao je tada još dečkić Nemanja Jović, dodavši.

– Počeo sam da igram od pete godine. Blizu mi je teren, gledao sam druge kako su igrali, i želeo sam i ja tako.

Nemanjin otac Milisav je, takođe, bio fudbaler.

Pročitajte još

– Prohodao je uz loptu. Počeo je u školi fudbala u lokalnom klubu, kod trenera Brane Radića. Krenuo je po turnirima, po Srbiji najviše. Na 10, 15 turnira je bio najbolji igrač – ispričao je stariji Jović, dok je tadašnji trener Rajo Novaković bio siguran da će mladi fudbaler daleko dogurarti.

– Nemanja je 2002. godište. Odskače puno od ostale dece, kako u tehničkom pogledu, tako i u mnogim drugim stvarima. Ubeđen sam da će uspeti, bila bi šteta da ovakav talenat propadne.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike