Zvezda našla beka u Španiji, pregovori odmakli? Konačno zamena za Rodića, stiže brzonogi Kolumbijac

22.06.2021

07:36 >> 08:11

0

Zvezda vredno radi na odbrani dok se sprema za Ligu šampiona

Zvezda našla beka u Španiji, pregovori odmakli? Konačno zamena za Rodića, stiže brzonogi Kolumbijac
Copyright Hoan Mohika, Printscreen/YouTube

Crvena zvezda je dovela Aleksandra Dragovića, a sada je u centru pažnje transfer Aleksandra Prijovića. Izgleda, međutim, da će između ta dva transfera doći još jedno pojačanje u odbrani.

Kako piše današnji Sportski žurnal, u pitanju je bek iz Kolumbije Hoan Mohika, igrač Đirone, koji trenutno igra za Elće. Ali, ne samo da je igrač tima iz Segunde igrao Primeru, nego je prošle sezone bio na pozajmici u Atalanti, koja je igrala Ligu šampiona.

Kako javlja ovaj list, pregovori su u poodmakloj fazi. Zna se da je otkupna klauzula za Mohiku bila 2.500.000 evra za Elće, ali Zvezda sigurno neće toliko platiti. U Ljutice Bogdana se nadaju da će na upravu uticati to što mu ugovor ističe za nedelju dana.

Mohika igra levog beka, a može da igra i krilo. U Zvezdu bi došao umesto standardnog Milana Rodića, koji bi trebalo da pređe u Tursku.

Podsetimo, osim dolaska Dragovića i očekivanog dolaska Prijovića, Zvezda je produžila ugovor sa trenerom Dejanom Stankovićem i najboljim igračem Aleksandrom Kataijem.

Naravno, osim dolazaka, Zvezda radi i na odlascima, ali tu stvari malo zapinju. Crveno-beli hoće da prodaju Gelora Kangu i zarade na njemu. Trebalo je da ode i Srđan Babić, ali je cena za njega bila previsoka.

U međuvremenu je propao i transfer Njegoša Petrovića u Anderleht, tako da nam ostaje da sačekamo da vidimo gde će još Zvezda zaraditi.

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike