Dušan Tadić zvezda prelaznog roka? Italijani šapuću da je želja milanskog velikana

02.07.2021

15:30 >> 15:39

0

Autor: Adam Štulić

Kapiten orlova mogao bi da napusti Ajaks, pitanje je da li on to želi

Dušan Tadić zvezda prelaznog roka? Italijani šapuću da je želja milanskog velikana
Copyright Dušan Tadić foto: Profimedia

Srpski ofanzivac Dušan Tadić mogao bi da postane jedna od zvezdi letnjeg prelaznog roka, pošto se Milan, navodno, sprema da pokuša ono što prošle godine nije uspela jedna Barselona.

Italijani šapuću da je kapiten „orlova“ na meti „rosonera“, koji u svojim redovima ovog leta žele još jednog srpskog reprezentativca. Tamnošnji novinar Andrea Longoni „stidljivo“ je provukao želju Paola Maldinija i saradnika da baš Tadić dođe na „San Siro“ kao zamena za Hakana Čalhanoglua, koji je nedavno pojačao gradskog rivala Inter.

Potpuno je razumljiv način na koji je Longoni plasirao informaciju, jer ako je najbolji asistent Eredivizije u 21. veku bez mnogo razmišljanja rekao NE Barseloni, još lakše bi moglo da se dogodi da „odjavi“ Milan, čije rukovodstvo već neko vreme „opipava puls“ Ajaksa i njegovog kapitena.

Ipak, pre nego što uopšte krenu u avanturu zvanu Dušan Tadić, „rosoneri“ bi prvo morali da prodaju Rafaela Leaa i Hansa Petera Haugea, koji je, navodno, na listi želja Ajntrahta i Volfsburga.

Tek ukoliko se u kasi Milana nađe obeštećenje od jednog, ili, za klub još bolje, obojice pomenutih igrača, moći će da se vidi koliko je interesovanje za Tadića zaista konkretno.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike