"Radio Milko" javlja: Kako je direktor Groningema u srpskom striptiz baru dogovorio dolazak Dušana Tadića

16.12.2020

19:33 >> 23:07

0

Radio stanica posvećena Ponosu severa dobila ime po čuvenom fudbaleru Partizana i Crvene zvezde

"Radio Milko" javlja: Kako je direktor Groningema u srpskom striptiz baru dogovorio dolazak Dušana Tadića
Copyright Printscreen

Blago svakom ko zna flamanski jezik. Na najvećoj svetskoj audio platformi “Spotify” (Spotifaj) domišljati Holanđanin je pokrenuo program “Radio Milko”. Naravno, stanica ima jasnu asocijaciju na Milka Đurovskog, asa Crvene zvezde, Partizana, a kasnije i Groningena, a osim muzike mogu se čuti razne emisije u kojima je glavna tema belo-zeleni klub.

Pročitajte još

Naredni gost ove zanimljive stanice na Spotifaju biće bivši direktor Groningena Hans Nijland. U kratkom osvrtu na vođeni razgovor “Radio Milko” najavljuje da se poznati gost između ostalih priča o Groningenu dotakao pregovora o dolasku Dušana Tadića u klub.

U toj živopisnoj epizodi Nijland je prema sopstvenom priznanju završio u srpskom strptiz šatoru sa dve oskudno odevene dame. Nijland objašnjava zašto ih je držao na krilu i zašto je fotografije sa njim poslao svojoj supruzi Marieke.

Bivši direktor “Ponosa severa” pričao je i svojoj pregovaračkoj taktici i o vremenu kada je bio veoma šokiran visokom ponudom koju je Tvente poslao za Tadića. Kasnije je Tvente zahvaljujući baš srpskom reprezentativcu postao prvak Holandije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike