Kraj jedne ere - Ramos potpisao, PSŽ sad ima novog aduta u trci za evrotitulu!

08.07.2021

10:30 >> 12:36

0

Jedan od transfera leta je okončan

Kraj jedne ere - Ramos potpisao, PSŽ sad ima novog aduta u trci za evrotitulu!
Copyright Serhio Ramos, PSG

Legendarni kapiten Real Madrida, osvajač svetskog i dva evropska prvenstva Serhio Ramos počeo je danas novo poglavlje velike karijere. 

On je napustio “Santjago Bernabeu” i potpisao je dvogodišnji ugovor sa Pari Sen Žermenom, sa kojim će probati da svojoj impresivnoj kolekciji trofeja doda još po neki.  

Ramos sada ima 35 godina, ali je u fizički sjajnoj formi i sigurno može da igra još neku godinu na najvišem nivou. 

– Jako se radujem što sam došao u Pari Sen Žermen. Ovo je velika promena u mom životu, novi izazov, i ovo je dan koji nikad neću zaboraviti. Veoma sam ponosan što sam deo ovog ambicioznog projekta, što sam deo ovog tima sa toliko mnogo sjajnih igrača. PSŽ se već dokazao na najvišem nivou. Želim da nastavim da rastem i napredujem u Parizu i pomognem timu da osvoji što je više moguće trofeja – rekao je Ramos za sajt “svetaca”. 

Predsednik Parižana Naser al Kelaifi je takođe bio srećan. 

– Pariz je danas dočekao jednog od najvećih igrača naše ere. Oduševljeni smo što možemo da objavimo da nam se priključio Serhio Ramos. On je kompletan fudbaler, jedan od najboljih defanzivaca u istoriji fudbala. Rođeni je takmičar, vođa je i pravi profesionalac. Njegovo enormno iskustvo donosi savršenu sinergiju sa igračima u klubu. Ponosan sam što ga vidim u dresu PSŽ-a i znam da će ga naši navijači fantastično dočekati. 

Ramos je proveo 16 godina u Realu, gde je došao 2005. iz Sevilje. Tamo je zabeležio 671 nastup, a postigao je 101 gol. Osvojio je pet domaćih titula i četiri Lige šampiona. 

Pregovori sa Realom dugo su trajali, ali su na kraju propali.

“Svecima” će sada sigurno dobro doći veliko iskustvo čoveka sa više od 180 reprezentativnih nastupa u želji da ispune san i osvoje Ligu šampiona. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike