Pregovori pukli zbog jednog detalja: Serhio Ramos rekao "ne" Real Madridu

05.01.2021

12:23 >> 12:30

0

Kapiten kraljevskog kluba ne želi da bude u istom košu sa drugim igračima

Pregovori pukli zbog jednog detalja: Serhio Ramos rekao "ne" Real Madridu
Copyright Tanjug/AP Photo/Bernat Armangue

Kapiten je rekao “ne”! Španska “Marka” danas kao udarnu vest saopštava da se Serhio Ramos i Real Madrid nisu dogovorili oko produženja ugovora. Još se pouzdano ne zna šta odbijanje Ramosa znači za njegovu budućnost u klubu, ali navijači veruju da će ova priča dobiti svoj nastavak i da će Florentino Perez pojačati svoju ponudu.

Pročitajte još

Spor nije u visini primanja, već Ramos traži od Pereza da odstupi od svojih principa, koji ne dozvoljavaju dugoročne ugovore sa starijim fudbalerima.

Kako Ramos ima 34 godine, menadžment insistira na tome da se obnove ugovora rade iz godine u godinu, kao nedavno, u slučaju 35-godišnjeg Luke Modrića.

Inače, Real će ostati na ranijem stavu da će ova i sledeća sezona biti godine stezanja kaiša zbog gubitaka nastalih usled pandemije. Ova politika nije naišla na odobravanje kod igrača, pa je Lukas Vaskez bio prvi u timu Zinedina Zidana koji je odbio da produži ugovor, da bi mu se sad u tome pridružio i Ramos.

Ramos je do smanjenje plata imao ugovor “težak” 12 miliona evra po sezoni, a nešto približno tome sledovalo bi mu i sa novom ponudom. U njegovo ime sa klubom pregovara brat Rene.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike