Hoću sa Zvezdom u Ligu šampiona: Ivanić zadovoljan pripremama

10.07.2021

13:41

0

Crveno-beli završili s radom u Austriji

Hoću sa Zvezdom u Ligu šampiona: Ivanić zadovoljan pripremama
Copyright MN Press

Najveći deo posla je urađen, ostalo je još samo da se srede neke sitnice i da fudbalska sezona počne za Crvenu zvezdu.

Pripreme u Austriji su uspešno privedene kraju, a iskusni Mirko Ivanić sumira za sajt kluba sve urađeno u prethodnom periodu.

– Navikli smo se na čitav ritam, ovo su nam četvrte pripreme zaredom. Treninzi su bili veoma teški, ali imamo cilj, da uđemo u Ligu šampiona ili barem Ligu Evrope. Zato smo i trenirali tako, sve je usklađeno sa tim i ka tome idemo – poručuje Ivanić, koji se kao i ostali igrači Zvezde uželeo pravih utakmica:

– Takav je plan i program. Stručni štab je tu već godinu dana i postoji obostrano poverenje. Voleli bismo da smo imali više loptu u nogama, ali smo svesni da je takav period. Da se spremamo za ono što nas očekuje. Definitivno rezultat nije prioritet na pripremnim utakmicama. Važnije nam je da uradimo ono što smo zamislili na treninzima i da to sprovedemo, pa rezultat dođe kao zadovoljstvo i nagrada. Ali sada nije bio u prvom planu.

Pročitajte još:

Prošlu sezonu Ivanić je obeležio sjajnim partijama, a istu želju ima i za predstojeću.

– Svaku polusezonu postavim neke lične ciljeve. Ove je to plasman u Ligu šampiona, pošto prošle godine nismo uspeli. Želim da dam doprinos i trudiću se da budem efikasan kao i prošle godine – zaključio je as crveno-belih.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike