Italijani tvrde: Pod jednim uslovom Sergej sigurno napušta Lacio

06.12.2020

11:10 >> 12:50

0

Autor: Adam Štulić

Kalčomerkato piše da će Rimljani prodati Srbina ukoliko se ne plasiraju u Ligu šampiona

Italijani tvrde: Pod jednim uslovom Sergej sigurno napušta Lacio
Copyright Tanjug/Fredrik Varfjell/NTB scanpix via AP

Nije dugo trajao mir oko statusa Sergeja Milinkovića Savića u Laciju. Srpskog reprezentativca već dve godine sele iz Rima, a čini se da bi predstojećeg leta konačno mogao da se obistini njegov odlazak sa “Olimpika”.

Italijanski “Kalčomerkato” objavio je da bi Lacio najverovatnije pristao da proda nekadašnjeg fudbalera Vojvodine ukoliko na kraju sezone ne izbore plasman u Ligu šampiona.

Ni dva golmana ne bi bila dovoljna: Majstorija Sergeja Milinković-Savića protiv Specije (Video)

Tragom te informacije francuski mediji su otišli korak dalje i istakli da sportski direktor PSŽ Leonardo ne želi da propusti drugu priliku da anagažuje SMS, ali naglašavaju da pred “svecima” neće biti nimalo lak zadatak, s obzirom na veliku konkurenciju.

Kako dalje navodi “Kalčomerkato”, madridski Real i Mančester junajted su u “niskom startu” i samo čekaju signal da krenu po potis visokog veziste, što se podudara sa informacijama do kojih je pre nekoliko dana došao španski “Don Balon”.

Odluka je pala: Modrić je Realova prošlost, a Sergej budućnost

Podsetimo, Španci su nedavno objavili da je prvi čovek madridskog Real Florentino Perez prelomio da se na kraju sezone zahvali na saradnji Luki Modriću, i da je Sergeja već označio kao njegovu zamenu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike