Presekao: Zna se na koga Stanojević ne računa (VIDEO)

15.07.2021

09:37 >> 10:05

0

Poslednje pripreme za premijeru u subotu

Presekao: Zna se na koga Stanojević ne računa (VIDEO)
Copyright MN Press

Novu sezonu u Superligi Srbije Partizan će otvoriti gostovanjem Proleteru u Novom Sadu. Uoči tog meča, ali i sezone uopšte sa novinarima je razgovarao Aleksandar Stanojević.

Šef struke crno-belih nije pričao samo o Crvenoj zvezdi i VAR tehnologiji, već i o nekim drugim temama.

Na primer na koga više ne računa…

 

– Sa Bojanom Matićem i Petrom Gigićem je postojao dogovor i pre ovoga da pronađu novi klub. Nikola Štulić bi trebalo da ide negde na pozajmicu, jer se Marko Milovanović se izborio za šansu i trenutno ima prednost. Samed Baždar i Mateja Đorđević će ostati sa nama i to je stav oko trojice omladinaca koji će biti tu. Za Luku Subotića bi bilo dobro da ide negde u seniorsku konkurenciju, da napreduje.

Aleksandar Stanojević, MN Press

Bilo je priče i o prelaznom roku.

– Najvažnije je da imamo sklopljen tim, uvek fali neko naravno. Gledamo, pratimo igrače, ali nemamo sada da kažemo da je nešto blizu baš, ni kad su dolasci, ni kad su odlasci u pitanju. Ima interesovanja, ovo što ima i po medijima. Ali ne žurimo. Čekamo. Prelazni rok traje do septembra.

Kao što je rečeno, Partizan će igrati protiv Proletera u subotu.


– Verujemo da će već u Novom Sadu biti veći broj naših navijača. I zato što ovo gostovanje dolazi pred jednu evropsku utakmicu (sa Dunajskom Stredom prim. aut), a pogotovu u ovim vremenima, teškim za Partizan. Ipak nemamo mi taj status kao što ima naš najveći protivnik.

Pobeda nas održava i dalje u trci za titulu i svaka nam je važna. Zadovoljan bih bio i sa 1:0 – zaključio je Stanojević.

Pročitajte još:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike