Sve se sleglo, nismo zadovoljni: Pavlović iskren nakon ispadanja sa Evropskog - Samo je to falilo!

02.07.2024

12:48

0

Autor: A. S.

Tako je kako je i ovog puta

Sve se sleglo, nismo zadovoljni: Pavlović iskren nakon ispadanja sa Evropskog - Samo je to falilo!
Strahinja Pavlović - Copyright FSS

Reprezentacija Srbije je podbacila na Evropskom prvenstvu. Eliminacija u grupnoj fazi sa samo dva osvojena boda i jednim postignutim bodom, izazvala je brojne analize, a sada je o igri orlova govorio i Strahinja Pavlović.

Nekoliko dana po povratku iz Nemačke, kada su se emocije iole slegle, Pavlović je prilikom gostovanja Sportalu, govorio o svemu što se događalo u Nemačkoj.

- Sve se sleglo, kada pogledamo to EP, jedan gol nam je falio u bilo kojoj od tri utakmice. Nažalost, to nismo uspeli i normalno je da nismo zadovoljni - rekao je Pavlović za Sportal i dodao:

- Ponosni smo što smo prva generacija koja je posle toliko godina otišla na EP, ali nismo zadovoljni što nismo otišli korak više. Imali smo potencijal za to. Osećanja su pomešana. U sve ti utakmice nismo imali veliki broj šansi, kako smo to radili ranije. Čuvali smo loptu na našoj polovini, ali na poslednjih 20 metara nismo imali dobra rešenja.

Defanzivna linija po mnogim analitičarima je bila jedina svetla tačka Srbije, a Pavlović je bio odličan i u meču sa Englezima.

- Prva utakmica je najteža, zapao je i najteži protivnik u grupi, ušli smo sa malo više respekta. U drugom poluvremnu smo pokazali da možemo da igramo. Šteta što nismo postigli gol, imali smo priliku - naveo je igrač Red Bul Salzbruga i dodao:

- Drago mi je da smo nas trojica imali dobar turnir, da smo se nosili dobro sa najboljim napadačima na svetu. I mi smo igrali ofazivnije, što nije uobičajeno za naše pozicije. Za dobro odbranu nismao zaslužni mi, nego ceo tim - rekao je Pavlović.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike