Srbija razočarala i legendarnog Aršavina! Ekipa je stigla rasturena!

29.06.2024

13:27

0

Autor: A. S.

Da li ste saglasni?

Srbija razočarala i legendarnog Aršavina! Ekipa je stigla rasturena!
Copyright MN Press

Fudbalska reprezentacija Srbije je podbacila na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Javnost traži odgovornog, već se govori o smeni selektora, a "kritike" dolaze sa svih strana.

Srbija je u grupnoj fazi poražena od Engleske i remizirala sa Slovenijom i Danskom, pa je takmičenje završila sa dva osvojena boda. Igra koja je donela samo jedan pogodak i iz koje nisu nastajale prilike, razočarala je mnoge, a između ostalog i čuvenog ruskog fudbalera, Andreja Aršavina.

Rus je gostovao na Meč TV i govorio o Evropskom prvenstvu, pa se dotakao i orlova i to u segmentu onih koji su najviše razočarali.

- Teško je izabrati tim koji je najviše razočarao. Reprezentacije deluju veoma loše, čak i favoriti. Ipak, izabrao sam Srbe - imaju dobrih igrača, ali ekipa je stigla rasturena. Trener nije uspeo da pronađe dobitnu kombinaciju, posebno u napadu. Sa impresivnim imenima, odlaze tako rano. O ovoj reprezentaciji nema šta da se kaže, možda se ni ne sećate da su bili na Evropskom prvenstvu - rekao je Aršavin i osvrnuo se na timove koji su izborili osminu finala:

- Španija je trenutno najbolji tim, a Gruzija će morati da ponovi podvig ruskog tima (sa Svetskog prvenstva 2018. godine). Verujem da će se Crvena furija plasirati u četvrtfinale. Kada je u pitanju duel Nemačka - Danska, Nemci ne pristaju da odlete tako rano, ali Danska sada nije isti tim kao pre nekoliko godina, ipak verujem da će pobediti domaćin. U susretu Portugalija – Slovenija je sve očigledno. Ronaldo mora da postigne svoje golove i Slovenija ide kući. Francuska - Belgija: Pomislili biste da je ovo bilo pre nekoliko godina, ali Francuska će proći dalje.

Aršavina je na ovom turniru naročito iznenadila Austrija, a u osmini finala će se kladiti i na Švajcarsku.

- Uprkos nejasnom učinku reprezentacije Holandije, kladim se na njih u meču sa Rumunijom. Austrija je iznenađenje turnira, Turci neće izdržati njihov pritisak... Engleska - Slovačka: iako Englezi ne igraju sjajan fudbal, jedva primaju golove, te mislim da neće imati problema. Neće mi biti senzacija ako Švajcarska pobedi Italiju, kladim se na njih.

Čuveni Rus u finalu vidi ekipu koju su mnogi istakli za prvog favorita i uoči turnira, Englesku i Francuze.

- Četvrtfinale: Španija - Nemačka. I pored toga što Nemci igraju kod kuće, verujem da će Španci imati više snage i da će proći dalje. Portugalija – Francuska: Francuzi će moći da se izbore sa Ronaldom, a on će plakati i odigrati poslednju utakmicu na evropskim prvenstvima. Engleska - Švajcarska: Bajka Švajcaraca jednog dana mora da se završi, pa računam na Englesku. Holandija – Austrija: Verujem da će Austrijanci napraviti senzaciju i da će se plasirati u polufinale. Potom selede polufinala... Francuska – Španija: U finale bi trebalo da stigne iskusniji tim - Francuska. I nadam se da će se Mbappe probuditi. Ako sve bude ovako, onda niko neće želeti finale Francuska-Austrija, pa će Engleska doći do finala. I pošto ne verujem u Gereta Sautgejta, biram Francusku, ona će postati šampion Evrope.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike