Partizan predstavio drugo pojačanje! Mujakić u crno-belom tri godine! (FOTO)

24.06.2024

16:25

0

Autor: A. Š.

Štoper je u klub iz Humske stigao iz Ankaragučua i čim je završio formalnosti oko potpisivanja ugovora zaputio se ka Sloveniji

Partizan predstavio drugo pojačanje! Mujakić u crno-belom tri godine! (FOTO)
Nihad Mujakić - Copyright FK Partizan

Partizan je završio drugo pojačanje u trećem mandatu Aleksandra Stanojevića na klupi crno-belih. Kao izričita želja temperamentnog stratega u klub iz Humske stigao je Nihad Mujakić (26).

Srpski vicešampion u ponedeljak je predstavio centralnog defanzivca, koji na Topčidersko brdo stiže iz turskog Ankaragučua za 900.000 evra (nekoliko rata) i 20 procenata od naredne prodaje.

Centralni defanzivac obavezao se na trogodišnju vrednost Partizanu, a čim je u Beogradu završio lekarske preglede i sve formalnosti oko potpisivanja ugovora uputio se ka Sloveniji kako bi se odmah stavio na raspolaganje Stanojeviću.

Podsetimo, pre Mujakića crno-beli su ovog leta u Humsku vratili svoje dete Đorđa Jovanovića. Novi štoper Valjka, koji po potrebi može da pokrije i bok po levoj strani, je standardni reprezentativac BiH, a pre Ankaragučua nosio opremu matičnog Sarajeva, splitskog Hajduka, Kortrajka i Beverena.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike