Partizan doveo štopera iz Turske! Stanojević insistirao na njemu čim je preuzeo klub

20.06.2024

23:28

0

Autor: P.K.

Poznaje ga dobro, to je prva želja trenera crno-belih

Partizan doveo štopera iz Turske! Stanojević insistirao na njemu čim je preuzeo klub
Nihad Mujakić - Copyright Profimedia

Partizan je otišao na pripreme, a uskoro će im se tamo priključiti defanzivac turskog Ankaragučua Nihad Mujakić (26)!

Štoper turskog kluba i selekcije Bosne i Hercegovine dolazi na insistiranje trenera Aleksandra Stanojevića, koji ga dobro poznaje iz perioda kada je predvodio Konjuspor, piše Telegraf, pozivajući se na svoje izvore.

Transfer je iniciran čim je Stanojević preuzeo crno-bele.

Partizan će za Mujakića isplatiti obeštećenje od 850.000 evra u dve rate, uz dodatnih 20 odsto od prodaje defanzivca u budućnosti.

Mujakić je samo jedan od nagoveštaja rekonstrukcije Partizanove odbrane. Prvi korak je bio dogovor sa Svetozarom Markovićem o nastavku saradnje, a zatim je usledila realizacija transfera fudbalera iz Ankaragučua.

Transfer nije bio jednostavan, s obzirom na Mujakićev ugovor sa turskim klubom i druge ponude koje je imao. Ipak, igrač je odlučio da se pridruži Partizanu. On je brz i vešto koristi levu nogu, što je bio poseban zahtev Stanojevića.

Mujakić je pre Ankaragučua igrao za Sarajevo, Kortrajk, Hajduk iz Splita i Beveren. Takođe, on je standardni član A selekcije Bosne i Hercegovine.

Pored Mujakića i Markovića, Partizan će u novoj sezoni imati na raspolaganju i mlade Bojana Kovačevića i Nikolu Miličića. Ne isključuje se mogućnost angažovanja još nekog zvučnog imena tokom prelaznog roka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike