Želi da napusti Zvezdu: Afrikanac bi da se vrati u bivši klub - šampion Srbije traži milione!

11.06.2024

12:18

0

Spreman je za odlazak, ali...

Želi da napusti Zvezdu: Afrikanac bi da se vrati u bivši klub - šampion Srbije traži milione!
Copyright FK Crvena zvezda

Slavija iz Praga pokušava da vrati Pitera Olajinku u svoje redove. Prema informacijama češkog sajta "Infotbal" Nigerijac želi iz Crvene zvezde nazad u Prag, ali neće to biti lako ostvariti.

- U Slaviji postoji bojazan da bi transfer bio preskup. Srbi traže 6 miliona evra, a u klubu iz Praga se neće upuštati u takvo preplaćivanje - navodi se u tekstu "Infotbala".

MN Press
 

Htela je Slavija i zimus da vrati Olajinku, ali nije došlo do dogovora.

- Sada je došlo do suštinske promene: Olajinka je pokazao veliko interesovanje za povratak u Slaviju. Sa Crvenom zvezdom je potpisao ugovor na još dve godine i ona ne želi da ga proda. Ipak, klubovi ostaju u kontaktu, transfer još nije definitivno na ledu - pišu Česi i navode da je Piter postao jedan od najvažnijih igrača crveno-belih u prolećnom delu sezone.

Podsetimo, Olajinka je najbolji stranac u istoriji Slavije (183 utakmice/50 golova), a u Crvenu zvezdu je stigao prošlog leta bez obeštećenja.

Piter Olajinka je proigrao nakon dolaska Vladana Milojevića na klupu šampiona Srbije. Na 43 utakmica u svim takmičenjima postigao je 12 golova uz 7 asistencija.

 

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike