Zvezda objavila plan priprema: Prvo Zlatibor, a onda i Rusija, igraće i protiv Argentinaca

13.06.2024

16:26

0

Autor: D. N.

Početak sezone je zakazan za 20. jul, a očekuje ih borba na tri fronta

Zvezda objavila plan priprema: Prvo Zlatibor, a onda i Rusija, igraće i protiv Argentinaca
Copyright MN Press

Za fudbalere Crvene zvezde odmor je na izmaku, pošto će već u ponedeljak šef stručnog štaba Vladan Milojević obaviti prozivku. Tako će i zvanično početi pripreme za sezonu u kojoj će crveno-beli pokušati da odbrane duplu krunu. Uz to ih očekuje i plej-of za Ligu šampiona.

Na sajtu Zvezde objavljen je i detaljan plan priprema.

- Crveno-beli će letnje pripreme odraditi na dve lokacije. Prvo će 19. juna otputovati na Zlatibor gde će boraviti do 29. juna. U sklopu pripremnog perioda na srpskoj planini fudbaleri Crvene zvezde će odigrati jednu kontrolnu utakmicu protiv Mladosti iz Lučana 28. juna, a dan kasnije sledi povratak u Beograd.

Uslediće kratak predah za izabranike Vladana Milojevića, koji će 2. jula krenuti put Sankt Peterburga, gde će boraviti do 13. jula, a zatim nastaviti sa treninzima na pomoćnim terenima stadiona “Rajko Mitić”.

Tokom boravka u Rusiji prvotimci Zvezde će odigrati tri kontrolna meča i to 4, 8. i 12. jula. O tačnom rasporedu utakmica zvezdaška javnost će biti naknadno obaveštena, a trenutno je poznato da će se crveno-beli sastati sa Zenitom i argentinskom ekipom Tigre - navedeno je na sajtu.

Podsetimo, nova sezona će početi 20. jula, a u prvom kolu će Zvezda ugostiti debitanta, Jedinstvo sa Uba.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike