Zvezda predstavila novo pojačanje! Može da igra "svuda", već je radio sa Milojevićem!

10.06.2024

14:58

0

Autor: G. F.

Dalsio Gomeš potpisao dvogodišnji ugovor sa crveno-belima

Zvezda predstavila novo pojačanje! Može da igra "svuda", već je radio sa Milojevićem!
Copyright FK Crvena zvezda

Fudbalski klub Crvena zvezda nastavlja da vredno radi u aktuelnom prelaznom roku, a danas je u prostorijama stadiona "Rajko Mitić" dvogodišnji ugovor sa opcijom produžetka na još jednu sezonu parafirao Dalsio Gomeš, koji je zadužio broj 22.

- Veoma sam srećan što sam ovde i što ću moći da doprinesem ekipi. Crvena zvezda je veliki, sjajan klub, uvek se bori za sve trofeje, a ja sam tu da pomognem. Drago mi je što ću imati priliku da ponovo sarađujem sa Vladanom Milojevićem, on je moj trener, ali i prijatelj. Upoznat sam sa klubom, s obzirom na to da imam nekoliko prijatelja koji su igrali u Zvezdi, kao što su Ben, Dauda i Tomane. Ispričali su mi dosta toga o Crvenoj zvezdi. Ne volim mnogo da pričam o sebi, želim da govorim na terenu - istakao je Dalsio. 

Dalsio Gomeš je rođen 22. maja 1996. godine u Almadi (Portugal). Visok je 186 centimetara i karijeru je započeo u Belenensešu, a zatim je nastupao za Benfiku B. Reprezentativac Gvineje Bisao je 2017. godine promenio sredinu, kada je pozajmljen škotskom Rendžersu

Usledio je period karijere koji je proveo u Grčkoj, prvo je nosio dres Panetolikosa, potom Jonikosa, a poslednji klub čije boje je branio je Apoel iz Nikozije. Dalsio se najbolje snalazi u ulozi centralnog veznog fudbalera, ali može da pokriva više pozicija na sredini terena.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike